2777
2789
عنوان

بودن یا نبودن... مسئله نی نی سایت است!

| مشاهده متن کامل بحث + 25939 بازدید | 332 پست
مدیر سایت آقاست .... پس مردها هم میتونن بیان تو سایت....خودم چند تا آقا رو دیدم تو کلوبها که خیلی با احترام و با ادب حرف میزنن........... منتها خودم شخصا دوست ندارم همکلام شم ..............با بودنشون تو سایت مخالف نیستم
از تمام دلتنگی ها از اشکها و شکایتها که بگذریم باید اعتراف کنم .....کیارشم و شوهرم که میخندند .........خوشبختم...............
خانم نازگل اخر مخالفید یا موافق؟
خانم حامی صلح از این اقاها توی کلل اینترنت زیاده پی باید اینترنتو زنونه کنند؟ اخر بگید موافقید یا مخالف؟
با رها 6تا موافق و 5 تا مخالف

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این جا یه سایت بارداری و بچه داریه قسمت اول درست مال خانم هاست ولی قسمت دومشچی ؟ اقایون نباید بچه داری یاد بگیرنند ؟

بعدش میان بعضی از خانم ها تاپیک می زنند که شوهرم به احساسات من توجه نمی کنه وقتی باردام شوهرم بچه داری بلد نیست و .........

اگر این سایت مختص بارداری و بچه داریه لطفا در مورد همین موضوع ها تاپیک بزنید تا از خوندن بعضی از تاپیک ها جلوی اقایون سر خ و سفید نشید

جالبه این دیگه نوبرشه توی محیط مجازی زنونه مزدونه راه انداختند لطفا به جهنم یا بهشت هم نروید چون اونجا هم مردان هستند

نمی دونم چرا شوهر بعضی ها توی بیرون از خونه صد تا دخترو نگاه می کنه یا متلک می ندازه چیزی نیست یا برادرتون صد تا دوست دختر دارن چندشتون نمی شه حالا این جا برای من زنونه مردونه راه انداختند اه اه اه
مخالففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففف
مخالففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففف
مخالفففففففففففففففففففففففففففففف
مخالفففففففففففففففففففف
خدایا بخاطر مهربونترین همسر دنیا ازت ممنونم
من بیطرفم
ههههههههههههههههه
چون مواظب حرفام هستم
کاش می دانستم این سرنوشت راچه کسی برایم بافته ..
آن وقت به او می گفتم یقه را آنقدر تنگ بافته ای که بغضهایم را نمیتوانم فرو ببرم ..........................................................................................................................

ملیح**مامان سه قلوها**DesiSmileys.com:

من نمیدونم چرا خانوما نمیتونن جلوی زبونشونو بگیرن و میگن اقایون نیان؟

مگه اینجا هم بانک یا اتوبوسه

بیان ولی مودبانه
از اینکه به طرز اعجاب انگیزی فقط در رویاهایم سرزنده‌ام احساس غم میکنم
2810