2777
2789
عنوان

بودن یا نبودن... مسئله نی نی سایت است!

| مشاهده متن کامل بحث + 25939 بازدید | 332 پست
به نظر من که حضور اقایان اشکالی نداره اینجا یک محیط مجازی اگر دوستان لطف عنوان تایپیکهای خودشان رو درست انتخاب کنند اقای که ببینیه این مسئله زنونه است هیچ وقت وارد نمی شه ولی اقای که مریضه و دوست داره میتونه یک ای دی درست کنه به عنوان یک زن وارد بشه ( چون اینجا همه چیز مجازیه یا به عبارتی اینجا همه چی درهمه)
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مخالفتی با حضور آقایون تو این سایت ندارم . تا الان هم چند بار از اطلاعاتشون استفاده مفید کردم و کم نیستند آقایون با شخصیت تو این سایت

این سایتم فقط اسمش راهنمای بارداریه به نظرم موضوعات راجع به خیانت مردا. دعوای مادرشوهر. فروش آپارتمان و فیلترشکن و وام قرض الحسنه و رنگ مو بیشتر از مسائل بارداری اینجا مطرح میشه .

خانوم هایی هم که مشکل دارن مجبورنیستن مسائل خیلی خصوصیشون رو اینجا مطرح کنن متاسفانه یه چند تایپکی که خوندم با اینکه خودم خانومم اما خجالت کشیدم از مطرح کردن موضوعات خیلی خصوصیشون تویه سایت مجازی
یعنی چی زنونه ومردونه بچه هم باباداره هم مامان هرکسی هم عقل داره ومیدونه کجابره کجانره مگه جزء فی قلوبهم مرض باشه

خانم هاهم بعضیاشون لطف کنن وهرمساله ای روعنوان نکنن چون من به عنوان یه زن گاهی شرم میکنم ازخوندن عنوان تاپیک
خدایامتشکرم ودوست دارم
2810