2777
2789
عنوان

بودن یا نبودن... مسئله نی نی سایت است!

| مشاهده متن کامل بحث + 25939 بازدید | 332 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونن برا خودشون یه کلوپ جداگانه بزارن و اونجا هر کی کاری کمکی لازم داشت میره از شون میپرسه
نه اینکه کلوپ گردی بکنن و ............
ولی تاپیکها عمومیه هر کی خواست میتونه بیاد و نظر بده
درست نمیگم
مخالفم
به جز عده کمی از مردها که بی منظور میان و واقعا قصد کمک دارن عده زیادی میان سرک میکشن توی بحث های زنونه، خاله زنک بازی در میارن، خودشونو زن جا میزنن و حرفای ناجور میزنن ، من خیلی دیدم تا حالا، به همین دلیل مخالفم،
زنها احساس امنیت نمیکنن که راحت مسائلشونو مطرح کنن
بابا قبلا ما یک رای گیری خیلی بزرگ تو سایت انجام دادیم به همه هم اطلاع رسانی کردیم

رای مثبت 2 برایر رای منفی بود

خودتونو خسته نکنید

گن لاغری چربی سوز و ساعت شنی کاملا مناسب در زمان شیر دهی و بعد از عمل زایمان  سفارش 09358585603 http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1277775&T=&postID=59359816
آقون محترم خواهشمند است یه جای این کار یه کلوپ برا خودتون بزنید حالشو ببرید

هر کی هم خواست می یاد با هاتون هم صحبت می شه والسلام
گن لاغری چربی سوز و ساعت شنی کاملا مناسب در زمان شیر دهی و بعد از عمل زایمان  سفارش 09358585603 http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1277775&T=&postID=59359816
من موافق بودم صد در صد تا اینکه عده ای اقا رو دیدم که جز توهینو خوندن مطالب کلوبها و اذیت کاربرای خانم کار مفیدی نمیکنن

هر وقت اقایون تاپیک متمرکزو خوبی زدن یا کلوب که فقط تو اونجا باشنو خانمهاییم که میخوان برن اونجا با هاشون صحبت کننو ازشون کمک بگیرن من موافقم

که الان اقایون با شخصیت سایت دقیقا همینطور عمل میکنن

حرفای ما چه تو کلوب چه تو تاپیکا خونده میشه

همه ما میدونیم چه اقایون عضو باشن چه نباشن تمام حرفامونو نظراتمون خونده میشه توسط خیلیا
حالا اگه ما بگیم اقایان نه شما واقعا میرید؟باشید ولی تو مسائل کاملا زنونه اظهار نظر نکنید .در ضمن خانومها اینجا یه محیط مجازی هست و بدانید ممکنه یه اقا با اسم زنونه صمیمی ترین دوستتون باشه این جوری به موضوع نگاه کنید پس از مردهایی که انقدر فهم داشتند که این کارو نکنند انتقاد نکنید

اااااه ه ه ه
حالم بهم میخوره از این تفکیک جنسیتی! کم تو دنیای واقعیمون زن و مردو از هم جدا دیدیم! حالا تو دنیای مجازی هم همون راه رو در پیش بگیریم!!
آخه کی میخواید دست از این کاراتون بردارید! تا کی میخواین اینجوری فکر کنید؟
چرا نمیتونید کنار هم در صلح و وصفا به کار خودتون بپردازین؟(هم خانوما و هم آقایون منظورمه)

2810