2777
2789
عنوان

بودن یا نبودن... مسئله نی نی سایت است!

| مشاهده متن کامل بحث + 25939 بازدید | 332 پست
نه بچه ها این طوری نگید از خودشون در اوردن چیه ..........تعصب چیه ............این هم هست حالا اگر ما قبول نداریم یک بحث جدا ........
سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که با حضور اقایون مخالف نیستم
اینجا که به اسم زنها سند نخورده بس معنى نداره خودمون را از حضور مردها ناراحت کنیم
بعضى از خانمها هم واقعا شورشو در اوردن
خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا جبـــــــــــــران همــــــــــــه نداشـــــــــــــــــــــته های منـــــــــــــــــه
من هم فلسفه غرب می خونم ...هم حوزه ...اما حق نداریم این طوری مهدی طالبی را محکوم کنیم ...اون .....داره امر به معروف ونهی از منکر میکنن جدی میگم .....در اخر زمان جوان ها میمیرن ان هم بی دلیل اون هم به خاطره ایه امربهمعروف....کم هست
سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  
(ببخشید به بحث ربطی نداره! ولی چون نفس اینجاست خواستم بگم!)

نفس امروز توی یکی از تاپیکا شیوا بهت گفت تا حالا فکر می کرده عکس کاربرین زن افغانیه!!! منم تا حالا فکر می کردم یه زنه که برقع پوشیده!!!!!!!! اینو که شیوا گفت کنجکاو شدم رفتم دیدم تازه فهمیدم چیههه!!! ههههه :دی :دی :دی
تموم شهر خوابیدن، من از فکر تو بیدارم...
اگه نظر سنجیه
منم مخالف حضور آقایون تو این سایت هستم
چون معمولا حد خودشونو یادشون میره به تاپیک هایی هم که برای اونا نیست یا نظری ازشون خواسته نشده سر میزنن و یا خواننده خاموشن یا پست میذارن و باعث بحث و جدل میشن
در هر حال من مخلف حضورشونم
من فقط صفحه اول رو خوندم
حضور آقایون خوبه
خیلی از مشکلات روابط از ندونستن احساسات و دغدغه های خانم هستش که آقا درکش نمیکنه
تازه تو بعضی از تاپیک ها نظر آقایون خوبه و کارساز و البته بعضی نه یسری تاپیک ها که آقایون عمرا تجربش نمیکنند ...
عزیزانی که مخالف حضور آقایون هستید اگه تعدادتون 100 برابر بشه مطمئن شید که تعداد مردها هم سیر صعودی میکنه ............... من که موافقم ..... نظر سحر نظر من هم هست ..............
اللهم صل علی محمد وال محمد
چرا باید این چیزا هنوز بین مردم ما باشه یه گروه از خانمها ناراحتن چرا نمیتونن برن استادیوم فوتبال زنده ببینن بعد بعضیا تو دنیای مجازی هم نمیتونن با یه مرد کنار بیان جای تاسفه
من با تساوی موافقم و برام زن و مرد فرق نداره هرکسی باید خودش با رفتار درستش برای خودش ارزش و شخصیت قائل بشه
به نظر من نی نی سایت سایتی هستش برای پدر و مادرها.. اصلا هم زنونه نیست حالا بیشتر خانوما میان دلیل نمیشه آقایونی رو که میان باهاشون بد برخورد بشه... من خیلی از اطلاعاتم رو از نی نی سایت میگیرم و رو زندگیم واقعا موثر بوده و خیلی راضی هستم.. اگر شوهر خودم یا برادرم هم بیان تو سایت خوشحال میشم چون مطمئنا اطلاعاتشون راجع به خیلی چیزا مخصوصا جنس ظریف زن بیشتر میشه!!!!
تازه در خیلی از مسائل راهنمایی آقایون میتونه مفیدتر از راهنمایی خانم ها باشه... جامعه مجازی که دیگه مردونه زنونه نداره... جامعه مجازیه
2810