2777
2789
برای شادی روح امواتم و حاجت دلم یه صلوات میفرستی دوستم؟!!! اللهم صل علی محمد و اله محمدو عجل فرجهم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا؟مطمئنی؟ اخه شوهرم اون خطشو خاموش میکنه میگه فقط برای نت ازش استفاده میکنم چون با هم روشن باشن شارژگوشیم میره .سرکاره روشن میکنه
برای شادی روح امواتم و حاجت دلم یه صلوات میفرستی دوستم؟!!! اللهم صل علی محمد و اله محمدو عجل فرجهم....
نه بهار جون فک نمیکنم ..چون دیده ش ارژ باتریش اونجوری زود میره اینو گفته البته امیدوارم اینجور باشه یا داره منو گول میزنه
ساناز جون داداش منم میگه وقتی وای فای گوشیو نمیخوای خاموش کن شارژت دیرتر میره هرچیم بش خاستم ثابت کنم فرقی نداره تو کتش نمیره...مردا اینجورین...یکیشون ی چیزی میگه همشون باور میکنن حساس نشو
راس میگی لژیا؟پس یه همچین چیزی بینشون هست؟ اخه برام عجیبه اینا سرکار وای فای دارن نمیدونم چرا باید از نت گوشی استفاده کنه اخه بعدشم سرکارش که هست روشنه اون خطش بعد بارداریم خیییییلی بهش حساسو مشکوک شدم .داره عذابم میده این فکرا
اگه هم میخوای دلت قرص شه بی خبر اون یکی خطش رو فعال کن ببین تماسی پیامی چیزی میاد یا نه یا گوشیش رو یه کاری کن خونه بمونه الکی مثلا خودش جا گذاشته بعد سیم رو فعال کن ببین خبری هست یا نه
2810