2777
2789
دوستای خوب نی نی سایت

چند ماه پیش تو ماه اردیبهشت با وجود یه بچه 5 ماهه مشکلی برام پیش اومد

میتونید اینجا ببینیدش

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=86096&PageNumber=1

حالا بعد از گذشت این زمان افکار مخرب دست از سرم بر نمیدارن

از همه اطرافیانم بدم میاد

و اونا رو مقصر میدونم

چنان از خانواده همسرم متنفر شدم که دیگه نمیخوام هیچکدومشون رو سرحال ببینم ولی متاسفانه با اونا زندگی میکنم

به شوهرم گیر میدم و...........

خودم افسرده و چاق و پیر شدم همش تو خونه وقت خودمو تلف میکنم اصلا حوصله ندارم دست به هیچی بزنم روزی دوبار فقط موهامو شونه میکنم

دارم عذاب میکشم و نمیدونم چطور به این ناراحتی پایان بدم
****عمیق ترین درد در زندگی مردن نیست ،
بلکه پنهان کردن قلبی است که به اسفناک ترین حالت شکسته شده*** .
همسرم تمام تلاش خودشو داره میکنه با من خوب تا میکنه و اذیتم نمیکنه ولی من نمیتونم ببخشم نه فقط شوهرمو بیشتر از دست اطرافیان دلگیرم خیلییییییییییییییییییییی تنهام خیلی
اینقدر حالم بد که حتی حوصله ندارم پام رو از خونه بیرون بزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بگردم ....... ولی عزیزم همه سختی هایی دارن من امروز داشتم به همکارم میگفتم تنها آرزوم اینه که این دنیای لعنتی تموم بشه .....

ولی تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودت هستی نباید به این فکر کنی که همه چی تموم شده چاق و پیر و افسرده علائمی هست که خودت برای خودت به وجود آوردی اگه کسی رو نداری باهاش درد و دل کنی برو پیش مشاور خیلی کمکت میکنه
بی تو من با بدن لخت خیابان چه کنم ؟ با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم؟
بی تو پتیاره پاییز مرا میشکند ..... این شب وسوسه انگیز مرا میشکند...
اگر ترک کرده که خدا را شکر...به خودت برس .برنامه ریزی کن برو بیرون .مهمون دعوت کن .برو مهمونی ...حالا که گذشته ...دیگه اینده رو فدای گذشته نکن
خدای خوبم ...دخترم رو برام حفظ کن .
هرکسی فکر میکنه مشکلاتش بیشتر از همه هست .... بهتره به فکر کوچولوت باشی نزار اون متوجه این زندگی عذاب آور بشه . باهم خوش بگذرونید و خوش باشید حتی اگه خیلی سخته ....
هستی جون همسرم از اول قبول نکرد که معتاده فقط قبول کرد که مواد رو برای کسی جابه جا میکرده

البته چند بار هم آزمایش دادیم ولی من نمیتونم باور کنم

الان بیشتر مشکل فکر کنم خودم هستم که به زندگیم فرصت دادم ولی ازش استفاده نمیکنم و دارم خراب میکنم
همراز جون امروز که حتی از خدا هم دلگیرم آخه چرا من رو باید تو این وضع قرار بده من هیچوقت همچین زندگی نه برای خودم نه برای کس دیگه ای آرزو نمیکردم
تنها جان برو پیش مشاور اینجوری قدرت نگهداری زندگیت برات سخت میشه .... من از ته دل برات دعا میکنن که مشکلاتت برطرف بشه اما فقط خودت میتونی فقط خودت
فراموش کن ...کلا عادت را از خودت دور کن ...چرا جوانی وزندگیت را فدا میکنی ؟ این مشکل حل بشه یه مشکل دیگه باعث میشه که بخوای خودت را اذیت کنی ...به نظرم .یه مسافرت ..خرید .مهمونی ...پارک بردن بچه ..میتونه بهت کمک کنه ....
خدای خوبم ...دخترم رو برام حفظ کن .
به نظرم افسرده شدی عزیزیم. چرا اول جوونیت به خودت می گی پیر؟! اگر حالت با ورزش، تفریح، کلاسهایی که دوست داری و این جور چیزا خوب نمی شه حتما پیش یه مشاور یا روانپزشک برو. شاید اگر یه مدت قرص ضد افسردگی مصرف کنی حالت خیلی بهتر بشه... حتی افزایش اشتها و اضافه وزن هم از عوارض افسردگی هست.
حالا که همه چیز رو به راهه نباید زندگی رو به کام خودت تلخ کنی.
2810