2777
2789
عنوان

دیگه از این زندگی خسته شدم متنفرم از این وضع

| مشاهده متن کامل بحث + 4444 بازدید | 30 پست
همراز جون دلم برای بچم داغونه طفلک معصومم وقتی ما باهم دعوامون میشه نمیدونی چه کار میکنه امروز خودشو میزد

گریههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
****عمیق ترین درد در زندگی مردن نیست ،
بلکه پنهان کردن قلبی است که به اسفناک ترین حالت شکسته شده*** .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنها جان من هم دیشب زیر دوش حموم گریه میکردم و همین ها رو به خدا میگفتم ..... واقعا بجز صبر کاری نمیشه کرد تنها جایی که خیلی دلم میخواد باشم حمومه چون تنها میشم و برای خودم گریه میکنم ......

اما در طی زندگی نمیزارم این غم ها از پادرم بیارن دسته 27 ساله دارم میجنگم اما اگه هیچوقت پیروزی نباشه نمیزارم این شکستها زمین گیرم کنن تو هم محکم باش میدونم تا حالا بودی از این به بعد هم میتونی باشی
بی تو من با بدن لخت خیابان چه کنم ؟ با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم؟
بی تو پتیاره پاییز مرا میشکند ..... این شب وسوسه انگیز مرا میشکند...
معذرت میخوام

خیلی تلاش میکنم خیلی تلاش کردم دو روز حالم خوبه دوباره به هم میریزم
دلم میخواد برم مشاور خودم هم میدونم افسرده شدم

ولی چه فایده مشاور چطور میتونه اطرافیان من رو تغییر بده
اگه ترک کرده پشتش باش و به خودت برس و محکم باش و بازم میگم به خودت برس و سعی کن همیشه شاداب باشی.به نظر من خخانم خونه اس که میتونه خونه رو شاد کنه که البته باید از طرف شوشو به صورت مخفیی ساپرت بشه.
به سلامتی همه اونایی که حالشون خوب نیس ، اما میخندن که حال بقیه گرفته نشه
وقتی اونا رو اعصاب من هستن

اتفاقا همسرم وقتی حال و روز من رو میبینه میگه بورو دکتر ولی اینقدر حالم بده که نمیتونم به هیچی فکر کنم
ببین عزیزم اگر روحیت قوی بشه مهم نیست برات دیگران چی میگند و چی میکنند.موسیقی خیلی خیلی گوش بده و ورزش هم تو خونه انجام بده.هم خوش هیکل و سرحال میشی هم روحیت خوب میشه.مهم تو همسرت و نی نی گلت هستید
2810