2777
2789
سلام دوستم خوبي؟ شما به ايشون مراجعه كرديد؟ خوب بود راضي بوديد؟

راضی نبودم. عفونت قارچی داشتم که تشخیص ندادن، اینکه خیلی ادمو میترسونه درباره بعضی مسائل، و کیست بارتولن دارم گه خواست با سرنگ تخلیه کنه و نتونست و دکترای دیگه گفتن کارش خیلی خطرناک و اشتباه بوده چون امکان داشته ک جای سوزن عفونت کنه. و از همه بدتر  رفتار و برخوردش اصلا خوب نبود که تو مسائل شخصی دخالت کرد و درس اخلاق داد. زندگی هرکسی به خودش مربوطه. دکتر وظیفش درمان بیماریه نه دخالت تو روش زندگی کسی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راضی نبودم. عفونت قارچی داشتم که تشخیص ندادن، اینکه خیلی ادمو میترسونه درباره بعضی مسائل، و کیست بار ...

منم رفتم پیششون و دقیقا آدمو خیلی میترسونن و بیشتر تو زندگی آدم دخالت و نظر می‌دادن 

راضی نبودم. عفونت قارچی داشتم که تشخیص ندادن، اینکه خیلی ادمو میترسونه درباره بعضی مسائل، و کیست بار ...

عزیزم شما پیش کدوم دکتر میرین من میخواستم پیش ایشون برم بنظرتون کدوم خوبه

عزیزم شما پیش کدوم دکتر میرین من میخواستم پیش ایشون برم بنظرتون کدوم خوبه

من پیش دکتر قاضی زاده و دکتر قائم مقامی میرم، الان هم کیست بارتولنم اذیتم میکنه میخوام برم پیش دکتر شهناز شایانفر میگن کارش خوبه، خیلی اذیتم، دعا کنین بعد ازعمل خوب شه دیگه عود نکنه