2777
2789
سلام دوستم خوبي؟ شما به ايشون مراجعه كرديد؟ خوب بود راضي بوديد؟

راضی نبودم. عفونت قارچی داشتم که تشخیص ندادن، اینکه خیلی ادمو میترسونه درباره بعضی مسائل، و کیست بارتولن دارم گه خواست با سرنگ تخلیه کنه و نتونست و دکترای دیگه گفتن کارش خیلی خطرناک و اشتباه بوده چون امکان داشته ک جای سوزن عفونت کنه. و از همه بدتر  رفتار و برخوردش اصلا خوب نبود که تو مسائل شخصی دخالت کرد و درس اخلاق داد. زندگی هرکسی به خودش مربوطه. دکتر وظیفش درمان بیماریه نه دخالت تو روش زندگی کسی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راضی نبودم. عفونت قارچی داشتم که تشخیص ندادن، اینکه خیلی ادمو میترسونه درباره بعضی مسائل، و کیست بار ...

منم رفتم پیششون و دقیقا آدمو خیلی میترسونن و بیشتر تو زندگی آدم دخالت و نظر می‌دادن 

راضی نبودم. عفونت قارچی داشتم که تشخیص ندادن، اینکه خیلی ادمو میترسونه درباره بعضی مسائل، و کیست بار ...

عزیزم شما پیش کدوم دکتر میرین من میخواستم پیش ایشون برم بنظرتون کدوم خوبه

عزیزم شما پیش کدوم دکتر میرین من میخواستم پیش ایشون برم بنظرتون کدوم خوبه

من پیش دکتر قاضی زاده و دکتر قائم مقامی میرم، الان هم کیست بارتولنم اذیتم میکنه میخوام برم پیش دکتر شهناز شایانفر میگن کارش خوبه، خیلی اذیتم، دعا کنین بعد ازعمل خوب شه دیگه عود نکنه