elahe_sharghiii مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 4940 عنوان سایت معتبر برای خرید سیسمونی شیک 215 بازدید | 16 پست سایتی که خودتون خرید کرده باشین دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘 1399/08/04 | 14:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگاریییم عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 1721 سلام عزیزم شب اربعین خیلی ناراحت بودید مشکل حل شد؟تو دلیت خوبه ایشالله؟ خواهرای عزیز صلوات برا سلامتی بچه های من میفرستید😢😢
elahe_sharghiii مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 4940 سلام عزیزم شب اربعین خیلی ناراحت بودید مشکل حل شد؟تو دلیت خوبه ایشالله؟ سلام عزیزم هنوز سونو قلب نرفتم هشت هفته و دو روزمه موندم شنبه یکشنبه برمدیرتر برم استرس نگیرم دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
elahe_sharghiii مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 4940 امضات واقعیه اگه بخونم بچه دار میشم من برای استخدامی و شفای عزیزانم خوندم حامله م شدم ولی اولی دوقلو پوچ شد😪😔😔😔 دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
elahe_sharghiii مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 4940 سلام اسی چخبر رفتی سونو قلب؟ سلام عزیزم نهشنبه یا یکشنبه میرمزنگ باید بزنم نوبت بگیرم دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
79sanaz عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 27266 سلام عزیزم نه شنبه یا یکشنبه میرم زنگ باید بزنم نوبت بگیرم ایشالا ک صدا قلبشو بشنوی و ۱۲۰ سال برات بتپه💜من همیشه تاپیکاتو دنبال میکنم😊🍃🤲🏼
elahe_sharghiii مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 4940 ایشالا ک صدا قلبشو بشنوی و ۱۲۰ سال برات بتپه💜 من همیشه تاپیکاتو دنبال میکنم😊🍃🤲🏼 فدات عزیزدلم محبت داریانشالله به تک تک ارزوهات برسی😗😗😘😘😘😘 دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
79sanaz عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 27266 فدات عزیزدلم محبت داری انشالله به تک تک ارزوهات برسی😗😗😘😘😘😘 قربونت برم ممنونمنم شوهرم یکی دوهفته دیگه میره عمل واریکوسل بعد اون دیگه نمیدونم چی در قسمتمه
نگاریییم عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 1721 سلام عزیزم هنوز سونو قلب نرفتم هشت هفته و دو روزمه موندم شنبه یکشنبه برم دیرتر برم استرس نگیرم انشالله با خبرای خوش میای.انشالله یه بارداری خوب با نی نی سالم داشته باشی.بیای تاپیک زایمان بزنی.نگران نباش.من مطمئنم همه چیز خوب پیش میره. خواهرای عزیز صلوات برا سلامتی بچه های من میفرستید😢😢
elahe_sharghiii مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 4940 قربونت برم ممنون منم شوهرم یکی دوهفته دیگه میره عمل واریکوسل بعد اون دیگه نمیدونم چی در قسمتمه فدات عزیزم انشالله خیلی زود با خبر باردارشدنت میای اینجا 😍😍😍 دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
elahe_sharghiii مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 4940 انشالله با خبرای خوش میای.انشالله یه بارداری خوب با نی نی سالم داشته باشی.بیای تاپیک زایمان بزنی.نگر ... فدات گلم انشاللهاسترس دارم همه چیو به خودش سپردمخودش میدونه و منو شوهرم جونمونم برا بچه میدیم و نمیذاریم اب تو دلش تکون بخورهانشالله امانتش سالم دستمون برسه دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘