2777
2789

یه بیماری واگیر دار وبویی هستش خدایی نکرده اگ بگیری از دم‌بایدبتراشی چون بشدت وحشتناکه 

کلا لامصب ازبین‌نمیره سرتوپرزخم میکنه خارش شدید واینک همیشه سرت کثیفه اه حالم بهم خورد ایناهمه ازخشک سالیه

چ کسی میخاهد،من و ط مانشویم؟ خانه اش ویران باد👊
ببین شپش از سر تغذیه میکنه میچسبه به پوست سر و به هیچ عنوان خود شپش از سر خارج نمیشه اگه شپش میپرید ...

چرا خارج میشه ما هم چند ماهیه درگیرشیم لعنتی از رو سر من پرید رو موها دست شوهرم اونجا انگار مو رو بغل کنه محکم چسبیده بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چند ماه پیش از فامیلامون گرفتم که نزدیکه 5درگیر بود تمیز میکردم دوباره پیدا میشه آخرم یه هفته ...

رنگ هیچ فایده ای نداره میخاست پسرونه بزنی 

رنگ چون دکلره کردی تخماش سفیدن موهاتم روشن دیده نمیشن حالا امکان مردن مادرش هس اونایی‌کشبیه مورچن ولی تخمش ن مطمئن باش ب ساقه‌موت چسبیدن

چ کسی میخاهد،من و ط مانشویم؟ خانه اش ویران باد👊
چرا خارج میشه ما هم چند ماهیه درگیرشیم لعنتی از رو سر من پرید رو موها دست شوهرم اونجا انگار مو رو بغ ...

ببین شپش اصلا امکان نداره بپره میتونه از سره یکی دیگه بخزه بره سره یکی دیگه اونم حالا در حال تماس 

اون احتمالا یه انگل دیگه بوده ما میلیون ها انگل دیگه داریم 

اصلا یه سرچه ساده کنین که متوجه بشین شپش امکان نداره بپره

رنگ هیچ فایده ای نداره میخاست پسرونه بزنی  رنگ چون دکلره کردی تخماش سفیدن موهاتم روشن دیده نمی ...

اگه نشد که مجبورم کوتاه کنم بیچاره بچم گرفته آمیزش کردم دوباره کلش میخاره

اتفاقا شپش‌میپره من خودم کارشناس بهداشت هستم 

منم کارشناس بهداشتم. شپش نمیپره. اون ککه که میپره. شپش از روی سر یا لباس کسی که شپش داره میفته رو زمین یا بالش و کسی دیگه سرشو رو اون سطح بذاره میره رو سرش

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید