سلام بنظرم ای یو ای علافی بمعنی واقعی.. من انجام دادم منفی شد رفتم تهران مام پیش دکتر نصر گفت کی گفته ای یو ای برو جا داری 6ماهم اقدام کن لتزول بخور اگه نشد بیا ای وی اف
پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ، گل بهشتی، من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دوستانی ک تجربه دارین بیاین اینجا من ۲۷ ای یو ای کردم الان روز ۷ هستم کی باید تست بزنم ...
8روز دیگه تست برن
امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون
سلام بنظرم ای یو ای علافی بمعنی واقعی.. من انجام دادم منفی شد رفتم تهران مام پیش دکتر نصر گفت کی گفت ...
ممنونم از انرژی مثبتتون
امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون
چهارده روز بعد از عمل با ازمایش مشخص میشه ...شونزده روز بعد از عمل با بی بی چک مشخص میشه
البته بعضیها بتاشون بالاس چهارده روز بعد با بی بی چک هم مشخص شده
ولی زودتر نزن کاذب میشه ...
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
من تجربه خودمو گفتم قرار نیست دروغ بگم .. 14نفر ای یو ای شدن تو ی روز یک نفر مثبت شده بود ..اونم میگن شانسی بوده
پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ، گل بهشتی، من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم
من ۶ ماه اقدام بودم باردار نشدم ماه ۷ رفتم دکتر لتروزول وکابرلین خوردم امپولم زدم
الهی باردار بشی کابرلین چی هست ؟ مشکلت چیه ؟
من کلا کار نکردم این چندروزم همش استراحت خیلی نا امید شدم
توکلت بخدا خدا بخواد میشه .. منم حال روز تورو داشتم ولی بزن بیخیالی