2777
2789

ولی اسی منم مث تو آرزوی پسرای دانشگاهای تاپو داشتم

یه مدت با یه پسره دوس شدم مهندسی دانشگاه تهران میخوند با یکی دیگه هم دوس شدم شریف بود،واقعا از اون به بعد دیگه به دانشگاه طرف مقابلم فک نکردمچون جفتشون جزو مزخرف ترین دوس پسرام بودن از لحاظ اخلاق و شخصیت،ظاهرشون باکلاس ولی از درون بیخود

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امیدوارم باهمین قدرت وجدیت به کارت ادامه بدی ودست تمامیه بازی کنندگان باعواطف واحساسات رو روکنی همون ...

اجی یک نشونه کوچیک از مخ بودنم بود به کسانی که میگفتن تو مگه چی شوهر شریفی میخوای 🤪😏

به نام خدا ...شوهر عزیز مخ شریفی امیر کبیری من که اومدی زندگیم و قدت ۱۸۰ و وزنت ۷۳ و ورزشکاری خوشگل بور خوشتیپی چشمات رنگیه استاد دانشگاهی مخ مخ مخایی و شاعری و دوستم داری و ویزات اومده وضع مالیتم خوبه عاشقم عاشقم از خدا ممنونم تو رو بهم داد علیرضا ۳۳ ساله 😀😀😀😇😇دعا کنید بهش برسم مگه چی میشه صلواتتتتت.....بااخلاق باشه،باشعورباشه،خانواده دارباشه،همیشه بخودمو خانوادم احترام بزاره،تموم زندگیش من باشم ،منودرک کنه وتوجه ومحبت داشته باشه بهم همیشه،ازتمووووم خوبیا سیرابم کنه واینه یه مادری داشته باشه عین فرشته ها مهربون وعروس دوست........پسر خوشگل ناز که خیلی زود داری کارهاتو میکنی تا زود زود همین روزها انشاءالله به حق امام حسین بیای  و ازم خواستگاری کنی چشمای سبزتو دوست دارم خیلی خیلی خیلی چشمات قشنگه مرسی که همش فکر منی و بهم پول دادی که آتلیه خوب عروسی بگیریم و برات مهم نیست مرسی که باشعوری و قدر خوبی و انتظارم میدونی  مرسی که توی زبان کمکم کردی و مرسی که عاشق و دیوانه و خل منی و زحمت میکشی نون برای بچه های خیلی خوشگلمون دراری
آره متحد شید وقتشه

میشه عکسشو بزاری همون که صفحه اول بود عینک داشت 

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم
2803
ولی اسی منم مث تو آرزوی پسرای دانشگاهای تاپو داشتم یه مدت با یه پسره دوس شدم مهندسی دانشگاه تهران م ...

اجی من دنبال باخودشونم این مدت خواستگار داشتم این دانشگاه ها بیخود 😂😂😂دیگه گفتم باخودش از خدا بخوام ولی از شریف😍😍😍

به نام خدا ...شوهر عزیز مخ شریفی امیر کبیری من که اومدی زندگیم و قدت ۱۸۰ و وزنت ۷۳ و ورزشکاری خوشگل بور خوشتیپی چشمات رنگیه استاد دانشگاهی مخ مخ مخایی و شاعری و دوستم داری و ویزات اومده وضع مالیتم خوبه عاشقم عاشقم از خدا ممنونم تو رو بهم داد علیرضا ۳۳ ساله 😀😀😀😇😇دعا کنید بهش برسم مگه چی میشه صلواتتتتت.....بااخلاق باشه،باشعورباشه،خانواده دارباشه،همیشه بخودمو خانوادم احترام بزاره،تموم زندگیش من باشم ،منودرک کنه وتوجه ومحبت داشته باشه بهم همیشه،ازتمووووم خوبیا سیرابم کنه واینه یه مادری داشته باشه عین فرشته ها مهربون وعروس دوست........پسر خوشگل ناز که خیلی زود داری کارهاتو میکنی تا زود زود همین روزها انشاءالله به حق امام حسین بیای  و ازم خواستگاری کنی چشمای سبزتو دوست دارم خیلی خیلی خیلی چشمات قشنگه مرسی که همش فکر منی و بهم پول دادی که آتلیه خوب عروسی بگیریم و برات مهم نیست مرسی که باشعوری و قدر خوبی و انتظارم میدونی  مرسی که توی زبان کمکم کردی و مرسی که عاشق و دیوانه و خل منی و زحمت میکشی نون برای بچه های خیلی خوشگلمون دراری
2804

خوبه اون تاپیکو نخوندم 😐

خدایا اگه منو چاق نمیکنی حداقل دوستامو لاغر کن  😅🌹 ...معتقدم سفر لازم نیست ،ادما رو باید تو صف نذری شناخت🔫😂                                             مهر مادر ،شیر مادر،بیسکوئیت عمه ....💃
عه پس خدا ی شوهر شریف یا تمیرکبیر نصیبت کنه حق داری خودت مخی شوهر مخ بخای😂

آره والا اجی خدایا منو بی امضام از این دنیا مبر😂😂😂😂

2805

من تمام تاپیکای داستان زندگی رو به چشم رمان میبینم و هیچکدوم رو باور نمیکنم

این عکس خودش رو گذاشته بود گفته بود سفرمون تو ترکیه رو مطمعن بودم این عکسه فیکه و این خانم ترکی هستن به خواهرمم نشون دادم گفتن به این خانمه اصلا نمیخوره ایرانی باشه

اجی جاست عشق شوهر شریفی😂😂😂😂

خخخخ خدا قسمت بکنه اون شوهر شریفی واسه ت جور شه (با لحن tm bax) 😂

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
2801