2777
2789

بچها من خودم تولید کنندم برا همین قیمتام خیلییییی به نسبت همه جا ارزونه هم عروسک پولیشی،خزی، هم تشکچه بازی کودک، صندلی خواب کودک هم کوسن و پادری عروس و کلی اجناس نرمالو تولید میکنم، برای دیدن چند نمونه به پیج kawaii.handmades در اینستا برید همینطور میتونین تماس بگیرین و کلی سفارش هرچی دوس دارین بدین که من با قیمت ارزون براتون درست کنم

شماره تماس:

۰۹۳۶۳۵۵۳۶۶۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرون بود بنظرم ممنون

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
عکسهای نمونه کارتون رو بزارید 

کارها خیلی زیادن و حتی به جز اونا کلا هرمدلی مشتری بخواد هم میزنیم اگر میخواید به ایدی تلگرامم پیام بدین چند نمونه براتون بفرستم

@arisa098

آریسا صفرنودوهشت آیدیمه

عروسک های هویجت باحال بودن 

ممنون🥰❤

به جز کارهای تو پیج هم هر مدلی از عروسک، تشکچه، کوسن و... بخواید میتونید برام دایرکت کنید من اگه تو راسته کارم باشه بهتون اطلاع میدم و شما میتونید اون سفارشو با هر رنگی بخواید ثبت کنید و من براتون درست کنم😊

گرون بود بنظرم ممنون

بخدا اگر قیمت بازار و کلا همه فروشگاها چه آنلاین چه غیر آنلاین رو داشتید اینو نمیگفتید عزیزم😊

شما هنگام سنجیدن باید چند موردو درنظر بگیرین، یکی جنس پارچه ها که ماله پولیشه و یسری خز هم داریم ، دوم ابعاد اون محصول سوم جنس نو بودن و کیفیت کار،چهارم هزینه که ما در همه ی این ۴مورد از همه جا بهتریم🥰

بخدا اگر قیمت بازار و کلا همه فروشگاها چه آنلاین چه غیر آنلاین رو داشتید اینو نمیگفتید عزیزم😊 شما ...

خب خداروشکر ان شاءالله بازار باشه 

منم پولدار بشم خرید کنم کلی ازت😂

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤