2777
2789
عنوان

در حموم رو باز کرده خواهرمو دیده

| مشاهده متن کامل بحث + 27574 بازدید | 121 پست
ای خداا پس هم دردیم

بخدا. همش فالگوش وایمیسته. خودش مخفی کاره میخواد مچ مارو که کاریم نمیکنیم بگیر. همش سرک میشه.  اصلا خیلییی بده اینجوری. در حموم یبار باز کردش گفت نفهمیدم. اما در اتاق وقتی لباس عوض میکنیم چرا جیغ مام رو هوا

والا من نوزادیمم بابام نبرده :/ 

😐😐😐ولی بابای من برده با اینکه به شدت مذهبیه

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان جو خونمون افتضاح شده

باید زمان این جو بد رو اصلاح کنه ولی جدی بشینید با پدرتون صحبت کنید...واقعا کارشون اشتباهه...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
بیشتر ببینید

هرکی اینجا خوشگله باحاله جیگره عسله نانازه 

میشه همه ی تاپیک ها ی من و گزارش بزنه 

با هم بزنید همش بترکه 

چون اینجا خوشگل زیاد داره 

مرسی عززززیزای دلم 

خوشگلاااای من 😍😍😍😍💜💜💜💜

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
بیشتر ببینید
وایی من یه باراز بیرون اومدم داشتم لباسامو درمیاوردم شلوارمو که دراوردم رفتم جلواینه ب ا س نمو نگاه ...

وااااي😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣😂

خو چرا بابامه دیگه منم خیلی اندام کوچکی دارم 🙁البته خودم میگم بابا فازت چ بود میگه خیلی دوست داشتم ...

آدم خجالتش میگیره خب😅😅 

منم بابام براش عادیه کلا، من خودم خجالت میکشم😑

ولی بعضی باباها خودشون احتیاط میکنن این خیلی خوبه، هرچی باشه حرمتها باید حفظ بشه😁

خدای مهربونم... الحمدلله رب العالمین

کاملشو بزار لطفا 😐😪

میگم یبار داداشم رفته بود حموم بعد در حموممون تو پذیرایع اومد بود تو پذیرایی لباس بپوشه منم از تو حیاط اواز کنان اومدم تو پذیرایی 😐😐یهویی اون لخت لخت بود😐😐😐اون ۲۴سالشه من۱۸ دیگه تهشو بخون😐😐😐منم فرار کردم تا یه هفتع رفتم خونه عموم😐😐😐بعد یک هفته خودش اومد دنبالم گفت گمشو خونه تاکسی چیزی نگفته😐😂😂بعد منو تو خاهریم اشکال ندارع اشتباه از من بوده😐😐

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
بیشتر ببینید
آدم خجالتش میگیره خب😅😅  منم بابام براش عادیه کلا، من خودم خجالت میکشم😑 ولی بعضی باباها خود ...

آره دیگه الان که خیلی خجالتم میاد حتی با تاپ اینا نمیگردم تو خونه😐ولی نمی‌دونم اون موقع چه فازی داشتم😂حالا میزارم رو رابطه پدر دختری که مال ما خیلی زیاد بوده خیلی خیلی منو دوست داره بیش از حد معمول