2777
2789
والا زمانیکه من دانشجو بودم، اوناییکه انتقالی میخواستن، باید از هفت خان رستم میگذشتن. خیلی سخت بود. الانو نمیدونم راستش
*یک مرد واقعی، همانطوری با همسرش رفتار میکند که میخواهد مردِ دیگری با دخترش رفتار کند 😍😍
من همیشه اینو میدونستم ک بعد از پزشکی و دارو پرستاریو علوم ازمایشگاهی رشته های سختین اگ کسی بخاد اصولی بخونه همونطور ک ی پزشک میتونه بی سواد بره بالا و راحت بگذرونه دورشو نک راحت راحتر از باقی ی پرستارم میتونه ولی اصل پرستاری سخته چون ی دریای کم عمق از پزشکی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترم چند امپول زدن رو یاد گرفتین؟ من این رشته رو دوت دارم چون میتونم از پسش بربیام فقط از امپول بدم میاد همش فکر میکنم اگه وارد این رشته بشم هیچوقت یاد نمیگیرم ، امپول زدن اسون بود براتون؟
اگر از میان جهنم میگذری ، به راهت ادامه بده (وینستون چرچیل)
و مهمتر این ک چند سال اخیر پرستاری داره حرفه ای میشه یعنی ی پرستار فقط نباید ی سری کار روتینو بلد باشه بلکه باید بدونه از همه بیماریها و اطلاعات داشته باشه اینه ک سختش کرده
2810