2777
2789
تمام درساش سختن. اگه نفهمی، هیچی بلد نخواهی شد. ایمونولوژی،انگل شناسی، زبان تخصصی و.......
*یک مرد واقعی، همانطوری با همسرش رفتار میکند که میخواهد مردِ دیگری با دخترش رفتار کند 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من الان داداشم ددانشجوی پزشکی،اینترنه، میگه شما پرستارا کارتون سختتره،چون باید اندازه یه پزشک بدونین که وقتی با دکتر میرین سر ویزیت یا خیلی کارهای دیگه، باید انداره پزشک بدونین. میگه شما پزشکی رو به طور خلاصه در چهارسال میخونین و یاد میگیرین.
*یک مرد واقعی، همانطوری با همسرش رفتار میکند که میخواهد مردِ دیگری با دخترش رفتار کند 😍😍
عزیزم ما فیزیو لوژی گایتون و اناتومی نتر وفارماکولوژی کاتزونگ و ترور میخوندم .هم اتاقیام چند تا کتاب نازک داشتن. همه رشته ها سختی خودشونو دارن دیگه. پرستاری به نسبت خیلی سخت نیست
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُ‌وا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِ‌هِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ‌ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿٥١﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ‌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿٥٢﴾ میشه برای سلامتی نی نی من و نه ماه حاملگی بی دردسر برام دعا کنید. خدایا دامن همه منتظرارو زودی سبز کن.
من میگم کارشون خیلی سخته واقعا ولی درساشون واقعا جزو ساده ترین رشته هاست
وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُ‌وا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِ‌هِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ‌ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ ﴿٥١﴾ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ‌ لِّلْعَالَمِینَ ﴿٥٢﴾ میشه برای سلامتی نی نی من و نه ماه حاملگی بی دردسر برام دعا کنید. خدایا دامن همه منتظرارو زودی سبز کن.
خواهرم دانشجوی داروسازی توی انگلیسه. میگه پرستاری یکی از تاپ ترین و سخت ترین رشته هاس که هر کسی نمیتونه از پسش بربیاد. مگه اینکه عاشق باشی واقعا. نمیدونم شما چه جوری میگی درساش آسونه؟
2810