2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نذار کارهات روی هم جمع بشه نظم و تمیزی نجاتت میده 

هممون ادم تمیز شلخته دیدیم کثیف شلخته هم دیدیم اما فقط تمیز منظم هست که زندگیش سامان داره 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

شبا ظرفامو میشورم گاز هم تمیز میکنم صبحا فقط درحد گردگیری جارو میمونه دسشویی هم صبح که میرم دست و صورتمو بشورم میشورم  درکل کار انچنانی ندارم ساعت ده بیدار میشم تا یازده دیگه کاری ندارم

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

۶ بیدار میشم 

شبم ساعت یک میخوابم همشم دائم کار میکنم دوتا بچه دارم هی من جمع میکنم اونا میریزن 🥴کمکمم میکنن جمع میکنن ولی وقتی میخوابن خودم مرتب میکنم بهشون هیچی نمیگم که خوب جمع نمیکنن چون خوشحالن که دارن کمک میکنن

گردگیری هم میکنن واسم😬😬😬😬😬😬

ساعتده بیدار میشم ولی هر روز گردگیری میکنم و جارو میکشم ولی خیلی خسته میشم ولی هرروز کاراموی میکنم ظرفا رو هم بعد خوردن نهار و شام میشورم و گاز و بعد پخن غذا تمیز میکنم ماهی یک دفعه هم پرده ها و رو تختی و رو بالشتی ها و پتو ها رو میشورم

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

نه و نیم ده بیدار میشم یعنی نماز صبحو میخونم میخابم دوباره 😐گرد گیری و تمیز کردن اشپزخونه و گاز ترجیح میدم شبا انجام بدم بعد هر وعده ام حتما ظرفارو میشورم تو طول روز بیشتر جارو برقی و لباسشویی و ناهار پختن دارم و شستن حیاط 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

هميشه همون موقع ك ظرفي نشسته ميشه ميشورم

دو روز يكبار جارو ميزنم و دستمال ميشكم

دسشويي حموم هم همون موقع ك حس ميكنم كثيفه همون لحظه ميشورم

تا ساعت ١ هم ميخوابم البته اگه دخترم بزاره

نزاره هم بيدار باشم كاري ندارم

ناهزم ساعت ٢ ميزارم

شوهرم ناهار نمياد خونه با ٤ به بعد مياد

هيچوقت كار همون لحظه را ندار واسه بعد

هميشه خونت دسته گل

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿

هر وقت سر کار نباشم و خسته نباشم از خواب بیدار میشم .معمولا ۱۰ .غذام اگه گوشتی باشه از شب قبل گوشت میزارمدتو یخچال اول ناهار میزارم بعد صبحونه میخورم .همینطور که ناهار رو گاز لباسا تو اباسشویین جارد میزنم .بهرناهر سر میزنم بعد جارو سرویس بهداشتی رو میشورم .و الی ...در کل خونم مثل دسته گل نیست چون همسرم بی نظمه با اینکه خیلی کار میکنم