2777
2789
عنوان

ازصبح تاالان چکار کردید😁

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 45 پست
امسال کنکور دادی؟  من هنوز تو دوراهیم ک بخونم یا نه😐

بله من امسال دومین بار کنکور دادم و همون هفته ک از جلسه کنکور برگشتم شرو کردم ب خوندن

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
بله من امسال دومین بار کنکور دادم و همون هفته ک از جلسه کنکور برگشتم شرو کردم ب خوندن

باریکلا انشاالله قبولی امسال

واسه چیزی که برات مهمه تلاش کن. حتی اگه اون تلاش احمقانه باشه. که اگه این کارو نکنی تو میمونی و یه حسرت بزرگ و چیزی که احتمالا دیگه راهی واسه برگشتن بهش وجود نداره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باریکلا انشاالله قبولی امسال

ممنون فدات❤❤

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
من دارم با فشار خون بارداری و سردرد‌های وحشتناک سروکله میزنم😔 از نصفه شب سردرد دارم تا همین الان.. ...

منم سردردای وحشتناکی داشتم ولی رفتم تو۵ ماه خوب شدم انشالله شما هم خوب میشی عزیزم

بارداری عیزیزم

آره گلم اونم چه بارداریی از اول ویار داشتم و دارم و بدحال به همه که به خونه زندگیشون میرسن حسودی میکنم خونم گرد وخاکه نمیتونم تمییز کنم😔😔😔😔خودمم وسواس دارم نمیتونم کمک بیارم. 

منم سردردای وحشتناکی داشتم ولی رفتم تو۵ ماه خوب شدم انشالله شما هم خوب میشی عزیزم

ممنون گلم دعام کن

اصلا تمرکز ندارم😔

کلاس‌های مجازی دارم 

من اصلا هیچ مشکل و ویاری نداشتم و ندارم

فقط این سردرد لعنتی....

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

سلام عزیزم خداقوت آفرین به شما خانوم کدبانو.من ساعت نه ونیم پاشدم صورتمو شستم موهامو شونه کشیدم چایی خوردیم با خانواده جاهارو جمع کردم به پسرم صبحانه کره عسل دادم ظرفامو شستم لباسامو ریختم تو ماشین داره میشوره خونه رو بهم چیندم الان رو مبلم پسرم داره می می میخوره والانم لالا کرد.

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
چرافشارخون داری عزیزم نمک نخور

از بارداریِ گلم

از وقتی باردار شدم فشارخونم خیلی نوسان داره

فکر کنم ارثیه

مامانمم همینجوری بود،مخصوصا سرِ داداش کوچیکم

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

بیدار شدم صبونه خوردم بعد نی نی سایت بعد پسرم بیدار شد صبونه ب اون بعد یکم ظرف شستم بعد سینک اشپزخونه حموم دسشویی با مایع سفید کننده شستم و جوهر نمک   گوشت چرخ گذاشتم بیرون نمیدونم بااهاش چیکار کنم  سرمم درد گرفته با چشمام از مایع سفید کننده

ممنون گلم دعام کن اصلا تمرکز ندارم😔 کلاس‌های مجازی دارم  من اصلا هیچ مشکل و ویاری نداشتم و ...

بهش میگن میگرن بارداری البته فشار خون داری شاید از اونم باشه ولی من فشارم خوب بود ولی از درد گریه میکردم ولی کم کم خوب شد نگران نباش ۴ ماه تموم شه اکثر مشکلا تموم میشه مثل ویار سر درد دل درد و اینا

آره گلم اونم چه بارداریی از اول ویار داشتم و دارم و بدحال به همه که به خونه زندگیشون میرسن حسودی میک ...

ای بابا چقد سخت عزیزم خدا کمکت کنه همسرت نمیتونه کمکت کنه 

نمیتونی یه چیزی بخوری ک ویارت کم بشه شنیدم بسکویت زنجبیل نون خشک برا ویار خوبه یا چیز ترش 

من خودم اصلا ویار نداشتم تجربه ایی ندارم گلم برات دعا میکنم بهتربشی این روزام میگذره توگل کن بخدا استراحت کن سلامتی خودتو نی نی از تمیزی خونه مهمتره

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

از بارداریِ گلم از وقتی باردار شدم فشارخونم خیلی نوسان داره فکر کنم ارثیه مامانمم همینجوری بود،مخ ...

اخی چقد سخت فقط حواست باشه این فشار خونت یوقت خدای نکرده باعث مسمویت بارداری نشه حتما تحت نظر دکترباش

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤