شرکت تولید مبلمان اتاق کودک یاسمین برای ارتقاء کیفیت و خدمات خود به نظر سنجی از کاربران نی نی سایت اقدام نموده است. برای شرکت کنندگان در این نظر سنجی فارغ از نوع جواب و به قید قرعه 5 بن خرید 100 هزار تومانی به 5 نفر اهدا می شود
روز عید قربان قرعه کشی صورت میگیرد
فقط اعضا می توانند در نظر خواهی شرکت کنند وقتی وارد نی نی سایت شدید بالای ستون سمت چپ نظرخواهی را میبینید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....
بهشت خوبی هستی؟اگر اومدی بهت پیشنهاد میدم امضاتو عوض کنی چون یه جایی داشتن درباره امضای شما صحبت میکردن کلمه اول معنی خوبی نداره توی یه شهری مثلن شیراز خودمون
یلسمین جون من امروز خونه همسایمون بودم و جالب از سرویساتون خریده بودن برای سیسمونی فقط میگفت بخاطر جنسش خریدم خیلی تنوع نداشته ولی من خداییش خیلی خوشم اومد
مامان پارسا ! باعث خوشحالی و افتخار ماست که از مدل کار ما خوش تون اومده. در مورد تنوع هم اخیرا چند مدل جدید طراحی کردیم که عکس چندتاش حتی تو سایت مون هم نیست. مدل هایی که سعی کردیم با مدل های موجود بازار تفاوت داشته باشه. امیدواریم که از مدل های جدید هم خوش تون بیاد.