2777
2789
عنوان

یعنی هیچ کس نمیتونه به من کمک کنه تو رو خدا یه راه حل بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 10957 بازدید | 47 پست
فریده جان به توصیه بچه ها گوش کن.....منم یه پسر یک ساله و نیمه دارم
هر روز وابستگیشون به شیر بیشتر میشه
دکترها نهایت تا 18 ماه بیشتر تاکیدی برای شیر دهی ندارند و اکثرا بعد یک سال توصیه می کنند !

پس اگه شده چند روزی مرخصی بگیر و از اطرافیان کمک بگیر تا بتونی بچه ها را از شیر بگیری
سعی کن غذای روزانه بچه ها غنی و مقوی باشه عزیزم
این جوری از پا میفتی
با تــوام حــوا… تـــو مــگر سیــب را پــوسـت کنـده خـورده بــودی کــه دنیــا اینــــگونـه پــوسـت مــا را مـی کنــد…..؟؟؟
اگه میتونی شبا پیششون نخواب که بوی تو رو حس کنن و ازت شیر بخوان. منم نظم اینه که از شیر بگیریشون میدونی شیر مادر بعد از 1 سال بجز آهن چیز زیادی برا نی نی نداره. سعی کن حتی بهشون شیر پاستوریزه بدی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من با اینکه یه قل بیشتر ندارم ولی از وقتی شد 9 ماهش شروع کردم به زور هم که شده وعده های شیر خشک براش زیاد کردم شیر مادر مزیتش به اینه که تا 6 ماهگی مصونیت از بیماری داره بعدش واقعا فرقی نمی کنه چه شیزی باشه من یه کم شیر خودمو میدادم بعد یواشکی شیشه می چپوندم تو دهن بچه م الان دیگه 3 روزه که بهش نمی دم یا شاید یه وعده در روز تا اینکه دیگه نخوره محکم بغلش میکنم مثل موقعی که می خوام شیر خودمو بهش یدم سرشو می ذارم رو سینم بعد شیر خشک
زندگی شوق رسیدن به همان فردایی است که نخواهد آمد*
تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست *
شاید این خنده که امروز دریغش کردی آخرین فرصت همراهی با امید است
شب ها هم دیگه نمی خوان نوزاد نیستن که بگی قندشون میفته و از این حرف ها دو سه شب سخته ولی عادت میکنن که شب چیزی نخورن یک هفته ای اذیت میشی ولی به نتیجه می رسی گلم
سلام منم دو تا پسر سه ماه دارم به جز شیر خودم چیز دیگه نمی خورن تا الان که از پسشون بر اومدم فریده جون به نظر من حق طبیعی بچه هاتو ازشون نگیر میدونم خیلی سخته الان خودم تا صبح مجبورم چهار بار به دوتاشون شیر بدم و تصمیم دارم تا شیر دارم بهشون بدم چون هیچی مثل شیر مادر نمی شه بازم هر جور صلاحه
فریده جون اگر واقعا خسته شدی پیشنهاد میکنم ازشیر بگیریشون چون خیلی هم زود نیست خیلیها که یه دونشو دارن تا یک سالگی بیشتر نمیدن مامانای دوقلو که هنر کنن 6 ماه میگم از شیر بگیر چون هرچی بیشتر بگذره بیشتر وابسته تر میشن و شبها هم بیشتر بیدار میشن پسر من الا 21 ماهشه و از نوزادیش بیشتر داره شیر میخوره
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
غذا رو شروع کن شیر مادر بعد از ٦ ماه فرقی با شیر معمولی نداره
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد:
او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد.

او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد.
او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد

در اندرون همه ما خزانه‌ای بیکران از عشق و شادمانی و نعمت هست که می‌تواند آنچه را که در آرزوی آنیم، برایمان فراهم کند
دیروز من رفتم دکتر واسه دخترم (11 ماهشه) گفت سن حدودا یک سالگی اول غذا بعد شیر و شیر خشک و پاستوریزه هم خیلی خوبه و در حدی به دخترت شیر بده که شیر داشته باشی پون بعضی از بچه ها وقتی مریض میشن فقط شیر مادر می خورن که این منبع غذایی از بین نره ولی ترکیبی باشه اصلا اشکالی نداره پون الان بیشتر از شیر به غذا احتیاج داره
عزیزم به نظر میاد بیشتر جنبه وابستگی و علاقه به مامانشون باشه تا گرسنگی. احتمالا چون صبح تا بعدازظهر هم سرکاری و پیششون نیستی دوست دارند بهت بچسبند.
دیگه مامان شدن همینه دیگه باید یه خرده از خودت خرج کنی :)
به نظر من بیشتر به تغذیه خودت برس و سعی کن زودتر از شیر بگیریشون. کار دیگه که نمیشه کرد.
فَاجِبنی یا الله ...
سلام دوستای گلم:
یکی از دوستام وی پی ان و ساکس با قیمت خیلی مناسب و سرعت خیلی خوب داره و هرکی گرفته خیلی راضیه
قیمت وی پی ان هاش: 1ماهه :2000ت
2ماهه :3500ت
3ماهه :5000ت
6ماهه :9000ت
12ماهه :15000ت
قیمت ساکس هاش:
1ماهه :3000ت
2ماهه :4500ت
3ماهه :6500ت
6ماهه :12000ت
واقعا از همه جا قیمتاش مناسبتره
من وهمه ی دوستام و همکارام خیلی راضییم

شمارش:09369509993
id yahoo massenger: niyayesh.mostafavi@yahoo.com
*****و حالا سورپرایزی دوباره *****

شوی یک روزه حراجی از 10 % تا 50% فقط و فقط به علت مسافرت چون هفته اینده برای اوردن کارای جدید مسافرم

این فرصت طلایی رو از دست ندهید (فقط و فقط یک روز )

زمان شو : پنج شنبه 11 خرداد از ساعت 11 تا 8 شب

مکان: سعادت اباد خیابان علامه جنوبی کوچه 34 شرقی پ 13 واحد 1 09381554314

وبلاگ رو اپ کردم با عکسای جدید http://www.niiniicenter.mihanblog.com/ یه عالمه کار دیگه هم هست که عکسشون تو وبلاگ نیست

این هم ادرس کلوپم http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=14559&ChatDate=9-3-1391&PageNumber=3

دوستدار همه ی شما مامان سروش (شیما)
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
سلام عزیزم من هم دوقلوی پسر و دختر دارم که الا بیست ماهشونه و از اول هم شیر خودمو بهشون دادم. ازتون میخوام این نعت خدادادی رو از بچه هاتون نگیرید مگه سختیش چقدره؟ نهایت دوساله! به نظر من اصلا سخت نیست هم خود آدم و هم بچه ها به این امر احتیاج دارن.
بچه های من خیلی وقتها که خودم میدونم سینه هام دیگه شیر نداره بازم میخورن من هم مخالفت نمیکنم.
نمیگم سخت نیست ولی مطمئن باش خدا اجرشو بهت میده.
در آینده بچه های سالم داشتن خودش بزگترین نعمته چه از نظر جسمی چه از نظر عاطفی.
این امر خیلی مهمه بهش دقت کنید و زمان از دست ندید.
2810