هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
پسرای اویزون از همه دخترا خوششون میاد ولی پسرای ادم حسابی از دختر قوی و دارای عزت نفس خوششون میاد ...
نه این اویزون نیست اصلا همه دختر رو آدم حساب نمیکنه ..یکی از رشته های تاپ هم میخونه ولی کتابای زمان کنکور شو دوباره آورده میخونه میگه میخوام تجدید خاطره بشه کلا خرخونه...مذهبی هم هست سیده
معمولا از دختران زیبا (این برا غیر مذهبی هم هست)،سنگین و با متانت و سر براه نه با آرایش غلیظ و...
البته تو ازدواج به دل بستگی داره یکی میبینی دوستدار یه دختر معمولی میشه که خواهرش بهش معرفی کرده و گفته دختر خوب و سر براهیه،هر چند تا حالا ندیده بودش.
منم مث خودش سرم تو کتاباس اتفاقا از همین طریق آشنا شدم ..
نماز و روزه و همه واجباتمم انجام میدم ..ولی چادر و....نمیتونم ..ولی همیشه لباس شیک و گرون و عطر و ارایشمم خیلی ساده و دخترونه. ..خودشم البته زیاد مذهبی خشک نیست کلاسای زبان موسیقی ورزش همچی میره