2777
2789
عنوان

مسابقه عکس مهرماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21560 بازدید | 896 پست
خوشبختانه همه میتونن همه پستهارو بخون و هرکسی خودش میتونه قضاوت بکنه که کیه که دل میشکونه و کیه که بی احترامی میکنه اگر اعتراض کردم دلم پیش اون دوستی بود که باید جایزه میگرفت و نگرفت البته اگه همه سرقولش باشن حق کسی ضایع نمیشه زیبی پست ها : 1810عضویت:1392/6/16 1393/7/30 - 1:26 عصر قول میدم اگه برنده هم بشم جایزه رو نمیگیرم (0) ------------------------------------------------------------------------------------------------- حرف حق تلخه ومیتونه ناخوشایند باشه امیدوارم دوباره توهین نکنه که من باز هم جوابشو نمیدم اما ایشون باید جواب خدا رو بدن ------------------------------------------------------------------------------------------------- شاید یه عده ندونن جهت اطلاع میگم عکسی که دوم شده یک شبه دوم نشده تومسابقه قبلی چهارم شد بعد نفر چهارم تو محبوبترین ها شد بعد سوم وحالا دوم یادآوری میکنم هیچ جایزه ای برای محبوبترین ها گذاشته نشده و من فقط برای ذوق خودمه که خوشحالم و لینکشو تو امضام گذاشتم
یه عکس که به لطف شما خاله جونیام نزدیک به دوساله بهترین رکورد داره http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014090902542639932
مامی سا عکسی که من هم گذاشتم دو عکسه بود منظور سروناز شما نیستید کلا میگه که چرا وقتی گفتن یک عکس چرا دو عکسه یا چند عکسه ها تایید شدن
یه عکس که به لطف شما خاله جونیام نزدیک به دوساله بهترین رکورد داره http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014090902542639932

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جودیآنلاین پست ها : 1372 عضویت:1391/5/25 1393/8/3 - 10:36 صبحگزارش پست نامناسب لینک مستقیمارسال ایمیل اما راجع به خودت تو اصلن معلوم هست کی هستی؟ یه روز میگی بچه ندارم ......یه روز میای پست میزاری شوهرم منو کتک زده به خاطر دختر 3 ساله ام مامانم منو برگردونده خونه من اون تاپیکتو دیده بودم اما چون همش خیال پردازی بود اصلن واردش نشدم باهات بحث کنم........ دنبال چی میگردی؟میخوای هیاهو وجنجال درست کنی؟ خب به کجا میخوای برسی؟ تونکنه همونی که تقلب کرده بچه ها ایراد گرفتن ازش حالا اومدی یه کاربری درست کردی که از کاراش زشتت دفاع کنی؟ حالا هم برنده نشدی زورت گرفته اینجوری میتوپی به منی که بهت حرفهای زشتتو گوشزد کردم..... امیدوارم هر چه سریعتر شفا پیدا کنی و از این توهمات خیالی بیای بیرون و اینجوری دل کسیو نشکونی تو هیچ میدونستی اون لحظه ای که من داشتم به دخترم شیر میدادم پست تو رو دیدم چه آهی کشیدم.........میفهمی مفهوم اینو؟؟؟؟؟ عزیزم من گفتم تو مسابقه شرکت نکردم کی گفتم بچه ندارم بعدشم نمیخواد شما اینجا دست بزاری رو درد و دل دیگرون ..همون بهتر ادم دهن لقی مث تو تو تاپیکم نیومد والا خودتم حتما سراسر غرق مشکلاتی منتها نمیگی من اینجا مث تو دچار باند بازی نیستم و درد ودلمو راحت میکنم چون دوست یا اشنایی ندارم که جلوش خجالت بکشم مسایل زندگیم و خصوصیمو با مسایل مسابقه مقایسه نکن لطفا. یا اینکه هنوز شعور و فهم اینو نداری رازدار کسی باشی اه من امشب خیلی بلند بود بخاطر این کارت اما امیدوارم زندگی زناشویی موفقی داشته باشی
از زندگانیم گله دارد......جوانیم......شرمنده جوانییم از این زندگانیییییییییی
مامی سا عزیزم مشکل تو نیستی..این مشکلیه که مدیران سایت به وجود میارن قانون میزارن نظارت نمیکنن و ابعاد مختلف اون قانونی که گزاشتنو مشخص نمیکنن مثلا یادته چه قدر سر اینکه عکس دست خالی باشه یا چهره بحث شد؟؟؟؟؟ ببین اونها باید از اول همه چیزو مشخص کنند و دایم هم سر بزنن به تاپیک و پاسخگو باشن ذفعه قبل که خیلی ناجور شد یهو اومدن یه عده رو تایید کردن بعد یه عده اعتراض کردن و بعدش هم عکس اونهای دیگه که کلی رای آورده بود حذف شد اصن فکر کنم بی نظمن یادته گفتن شنبه نحوه دریافت جوایز و اعلام میکنیم؟ و موضوع مسابقه بعدی رو؟ کو؟ من که میگم همش به خاطر بی نظمیشونه
اشک من ...آنلاین پست ها : 70عضویت:1393/7/24 1393/8/1 - 9:45 صبح [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] مامی 88درست گفتی من قدیمی هستم ..پسوردمو فراموش کردم..منو شما شرکت نکردیم چرا اینقد دنبال حاشیه هستی..مگه سایت مدیریت نداره شما داری به خودت اجازه دخالت تو هرکاری میدی...هر حرفی رو دوست داری میگی.... هرجور فک میکنی راحت باش شخصیتت در همین حد ..کی به بچه داریت میرسی خدا میدونه من اگه بچه داشتم اول صبحی اینجا نبودم پی بچمو صبونشو کارای بچم بودم ..شما صبح تا شب تونت هستی و دنبال دعوا برو به دخترت یکم برس عوض دعواااا (0) [لایک] ------------------------------------------------ اینم سندش...... اما اینو بدون که اگه زندگی واقعیت بود چیزی نمیگفتم چون همش قصه پردازی ناشیانه بود گفتم ....تاپیکت هم موجوده.... اگه کسی بخواد میتونه بره بخونه و بفهمه که چقدر خیال پردازی شده.... دیگه باهات کاری ندارم و محلی به حرفات نمیزارم خیال باف جنجال درست کن
اشک من ادامه بده ببینم به کجا میخوای برسی آه تو بلنده؟؟؟؟؟؟؟؟ آه همه ی ما از تو بلندتره به خاطر توهینایی که به ما مادرا و احساساتمون کردی
سلام بر سالار شهیدان (اباعبدالله الحسین (ع) مامی سای عزیزم سلام. لطفاً صفحه قبل و کامل بخونید چقدر شما زود قضاوت میکنید؟ خواهش میکنم صفحه قبل پستای من و کامل بخونید. این فقط یک سواله برای من و هیچ شخص خاصی مدنظرم نبود. حتی تو یکی از پستام گفتم که این کاربرا هیچ تقصیری ندارند چون عکسشون تایید شده (( بچه ها خودم و همه ی دوستان، بیایید کمی انعطاف داشته باشیم و اینقدر سریع قضاوت نکنیم ...))
یا‌ حسین
سروناز جان ما هم خیلی به نحوه ی این مسابقه اعتراض کردیم ولی کو گوش شنوا کی گوش کرد که انجامش بده؟اصلا اومدن به تخلفا رسیدگی کنن؟ ولی خوب این خانم"اشک من" خیلی راحت داره با احساسات ما مادرا بازی می کنه اونوقت میگی انعطاف داشته باشیم؟نمیدونم تو خودت بچه داری یا نه فکر می کنم اگرم نداشته باشی می تونی حداقل درک کنی که ما چه حسی داریم به بچه هامون چون واقعا همه ی نی نی ها زیبان حداقللللللل واسه مادراشون پس کسی حق نداره درموردشون بد بگه
سروناز جون من منظور شما رو خیلی خوب همون روز اول متوجه شدم و حتی موافق بودم خود من اول یک عکس گذاشته بودم اما بعد که دیدم مشکلی نیست عوضش کردم با اینکه میدونستم لایک هایی که گرفته از بین میره این یعنی تقلب ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه ما عکس هارو تاییید کردیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این فرصت رو همه داشتن که دو عکسه یا چند عکسه کنن عکسشون رو ... اما ببین نظر اشک من رو --------------------------------------------------------------------------------------------------- اشک من ... پست ها : 71عضویت:1393/7/24 1393/8/3 - 10:26 صبح اره سروناز جون موافق این نظرتون هستم و واقعا بجا بود.جالبه که تعدادی از همین متخلفین مسابقه خودشون اعتراض زیادی به مسابقه داشتن.و طبق فرمایش خانم تهرانی فقط یک عکس نیاز بود اما بعضیا چندتا عکس گزاشتن از طرفی شنیدم گفته بودن به کاربرهایی که رای بدن طبق قرعه کشی جایزه میدن اما اصلا نامی ازشون نبردن. حالا با این اوصاف و نظرات ببینیم روند مسابقه بعدی چ مدلی خواهد شد. (1) -------------------------------------------------------------------------------------------------- ما متخلفیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مامانا چرا این بحث ها رو اینقدر کش میدید بی خیال دنیا دوروزه من هر ساعت تو سایت بودم حالا چه برای اطلاعات بیشتری از تجربیات بقیه استفاده کنم چه پر کردن وقتم ولی خدا یش 5 روزه اصلا حال خوبی ندارم به خاطر این بحث ها بیهوده هر کی میاد یه حرف میندازه ما همیشه تو سایت بودیم همیشه که مسابقه نبوده بی خیال من که هر کی بد و بی راه هم بگه محل نمیزارم چون ارامش و از خودمون میگیریم
سلااااااااااااااام اینجا چه خبره؟؟ من نبودم مسابقه برگزار شد؟! اعلام نتایج تو کدوم صفحه س؟ مسابقه بعدی کی اعلام میشه؟ جایزه دوره اول من هم رسیده یه کارتن پر از دستمال مرطوب. مرسی نی نی سایت مرسی لوسین و مونا جان
بارانه جان ممنونم از پاسخ من که حرف از تقلب و ( خدای ناکرده) از تخلف نزدم . که این همه علامت سوال گذاشتید. کجای سوال من این معنی رو به خواننده القا میکنه ؟؟ من فقط یک سوال مطرح کردم . (((( صد البته که چه اشتباهی کردم ))) و واقعا تقصیر من چیه که کاربری پاسخ من رو به اضافه نظرشخصیش در یک پست داده @@@@@@@ من صمیمانه یک سوال ساده مطرح کردم (( بی قصد و غرض )) اصلا هم قصد ناراحتیه کسی و دلخوری دوستان را ندارم. من برای تایپ کلمه کلمه ،‌فکر میکنم تا مبادا کسی رو با حرفم آزار بدم. چندین بار به همه تبریک گفتم و بازم میگم
یا‌ حسین
اینم پست من تو صفحه قبل سروناز62آنلاین پست ها : 536عضویت:1392/7/13 1393/8/3 - 9:27 صبح [گزارش پست نامناسب] [حذف پست] [ویرایش پست] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] البته اونها اصلا تقصیری ندارن ، چون به هرحال شما عکسشون و تایید کرده بودید
یا‌ حسین
به خدا منم کاملا با شما موافقم همه پست هاتون رو هم با دقت خوندم ودقیقا میدونم منظور شما چیه اما وقتی یکی یه چیزی میگه و یکی لایک میکنه یعنی تایید میکنه .درسته؟ اشک من گفت ما متخلفیم این به نظر شما درسته؟
2810