2777
2789
عنوان

مسابقه عکس مهرماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21560 بازدید | 896 پست
کاربر محترم اشک من: امیدوار بودم اونقدر دانش داشته باشی که حرفهای منو درک کنی و متوجه بشی که چی گفتم اما شما داری بی احترامی میکنی...... میخواستم توضیحات بیشتر برات بدم اما دیگه حرفی باهات ندارم
جودی عزیز عرضتون صحیح و قابل احترام من میگم خب حالا که ارزش نداره یه مادرو اینقدر ناراحت نکنیم همین این بنظرت خواسته بدیه؟صلح و ارامش بنظرت بده عزیزم؟ به هرحال یه مسابقه کوچیک و دوستانه اس دیگه .باور کنید من بی طرفم .... فقط دوست دارم دل مادری درد نیاد
از زندگانیم گله دارد......جوانیم......شرمنده جوانییم از این زندگانیییییییییی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا دختر ندارم پسره دوما شما برای من تعیین تکلیف نکن که برم کارهای خونم رو بکنم الحمدلله صبحانه هم خوردیم شما جوش نزن من اتفاقا تو مسابقه شرکت کردم محض اطلاعت عزیزم مسابقه و انتخابات حتی تو پایین ترین سطحش باید قوانین و مقررات باید توش رعایت بشه نباید گفت عیبی نداره حالاتقلب شده بگذرید ؟؟به نظرت درسته هر اتفاقی افتاد بگیم عیبی نداره بزارید هر کاری میخوان بکنن؟؟پس وجدان ادم چی ؟
من دیگه عرضی ندارم جودی عزیز فضای مجازی ارزش اینهمه ناراحتی رو نداره فدات شم... مامی 88 تا میتونی ادامه بده به بحثای الکیه تومجازی .... من میرم به کارایه مهمتر زندگیم برسم بحث با شماهم بی فایدس...چون اصلا انعطاف نداری
از زندگانیم گله دارد......جوانیم......شرمنده جوانییم از این زندگانیییییییییی
مهلت ختم قرآن هدیه به امام حسین و پدر بزرگوارشون امام حسن تا 5 آبان ماه تمدید شد . دوستای خوبم ماه محرم را با هدیه قرآن به امام حسین آغاز کنین . http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=716982&postID=39088983
اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ [٢:٢٥٥] لَا إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ [٢:٢٥٦] اللَّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ
سروناز جون خواهش میکنم در لفافه صحبت نکن اون دوستو به همه و به مدیر سایت معرفی کن چون الان حداقل برای خودم دیگه برنده شدن مهم نیست مهم برخورد با افرادیه که حرمت مسابقه و سایر دوستانشونو رعایت نکردن واین افراد باید معرفی بشن تا ما بدونیم با کیا داریم مسابقه میدیم
اگه قرار بود اسمشو نگی و به نظرت کار درستی نیست اصلن هیچی نمیگفتی بهتر نبود؟ اینجوری همه رو به شک میندازی...... من خودم الان به دوستهای چندین و چند ساله ام هم دارم شک میکنم.
2810