2777
2789
عنوان

مسابقه عکس مهرماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21560 بازدید | 896 پست
من که دیگه واقعا از توهینا خسته شدم اون از سری قبل که گفتن بچه ها زشتن و کلی چیز دیگه اینم از این سری من از این به بعد اگر شرکت کنم اصلا حرف نمیزنم والا بچه ها دیگه بیاید هیچی نگیم و هر کسی رو به اخلاق خودش واگذار کنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جودی پست ها : 1272عضویت:1391/5/25 1393/8/1 - 9:29 صبح [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] مامان خانومی عزیزم اینکه شما قانون مسابقه رو نمیدونستی مشکل بچه ها نیست. فرض اولیه برای همه آدمها اینه که اگه به جایی وارد میشن یا کاری میخوان بکنن مسایل مربوط به اون رو بدونن من خودم تا روزی که نفهمیدم چرا لایکها رو برداشتند تو مسابقه شرکت نکردم. چون فرض اولیه اینه که شما باید قانون رو میدونستی اعتراض حق دوستانه. اما شما میتونستی با یه پست ساده بگی که اطلاعی از قانون نداشتی نه اینکه تا این حد از ناراحتی بچه ها شاکی باشی...بهشون حق بده.. دوست عزیز نمیدونم وقتی این مطلب رو نوشتی خودت پی بردی پس ادم خبر نداشته باشه باید از یه جا خبر رو بگیره شما هم به جای این کاراتون خیلی خوب میشد با اولین پست تبلیغی من میومدید بهم میگفتد نه این که منتظر پست دوم من باشید وعکس دوم خودتونو بگیرید عزیزم نمیدونم شما ابرو بردن رو چه جوری میدونید ولی من یه کاربر تازه نیستم خیلی از کاربرها منو میشناسن تا حالا حق کسی رو ناحق نکردم وحتی اجازه توهین به خودم ندادم چه برسه بخوام سر فرشته های خدا ناحقی کنم عزیزم من مسابقه رو هم از امضای شماها شناختم حتی نمیدونستم وپسرمو شرکت دادم بعدشم خانم محترم شما که عکس میگیرید ودوستدارید حق کسی باطل نشه واین از قانون مسابقه است میتونید خیلی شیک ومحترمانه همه این مطالب وعکساتونو برای مدیر سایت ایمیل کنید در کل معلوم کار کی خیلی زشته
هرگز کوچیک شدن رو بهانه ی نبخشیدن قرار نده چون اگه قراربود کسی با بخشیدن کوچیک بشه، خدا اینقدر بزرگ نبود..........
مامان خانومی دلیل این همه شکایتتو نمیفهمم...... در ضمن من خیلی کم به سایت سر میزنم و تبلیغی هم ندیدم اما کاش یه کم دقت میکردی و میدیدی که کیا بهت اعتراض کردن و عکس گرفتن..... من فقط بهت گفتم تو که میدونی خطا کردی حالا چه دانسته چه نا دانسته این همه شکایت نکن و به اعتراضها حق بده اگه هم فکر میکنی حق ندارن اعتراض کنن پس از اینکه تبلیغ کردی تا جایی که میتونی دفاع کن........
جودی جان من منظورم از این اعتراض به شما نیست من در حواب شما که جواب کاملا کامنت منو گذاشتید دادم چرا چون من تو کامنت اولمم هم منظورم به کسی بود که عکس گرفته نه تو پست اولم حتی پست دومم اگه ادم خوبی بود خیلی خوب میشد بهم میگفت نه اینکه منتظر خطای دوم ادم باشه من از اینجور ادما خیلی ناراحت میشم و اصلا هم دفاع نمیکنم از حقم چون نوشتم من نمیدونستم وخودم پسرمو حذف کرده میدونم چون برنده شدن ناحقی رو نمیخام ولی همش ناراحتیم از اینه که چرا فکر میکنم اینجا همه باهم دوستن خیلی ها دشمنانه دوستن
هرگز کوچیک شدن رو بهانه ی نبخشیدن قرار نده چون اگه قراربود کسی با بخشیدن کوچیک بشه، خدا اینقدر بزرگ نبود..........
اگه دفاع نمیکنی که دیگه حرفی باقی نمیمونه شاید اون بنده خدا هم هر دو تا پست شما رو بعد از پست دومت دیده در هر صورت آدم وقتی اشتباه میکنه باید منتظر هر عکس العملی از دیگران باشه
2810