2777
2789
عنوان

مسابقه عکس مهرماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21560 بازدید | 896 پست
عکس نی نیم خدایش تو دل برو هست ......... زیبی جون شما همچین میگی انگار بقیه تو دل برو نستن خدا پسر زیباتو حفظ کنه... =============================================== روی صحبتم با کساییه که رای به ظاهر بچه ها میدن و ظاهرو ملاک قرار میدن نه خلاقیت در عکسو.......... اگه بر زیبایی باشه منم عکس چشای پسرمو میذارم تا همه بگن وااای پسرت چه چشایی داره بعد رای بدن.. ================================= اما انگار بعضیا هنوز متوجه نشدن باید خلاقیت به خرج بدن نه پز چهره بچشونو بدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه دیدم دارین بحث میکنین گفتم اینو ببینید که واقعا تبلیغ تو امضا را مجاز کرده بودن http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=982957&PageNumber=4 خانم تهرانی میشه لینک رو تو امضامون بذاریم یا نه؟ __________________________________-- برای اطلاع رسانی فقط می تونید لینک عکس رو در امضاهاتون قرار بدید
السلام علیک یا امام حسن مجتبی (ع)
مونا تهرانی پست ها : 668 عضویت:1390/10/20 1393/7/9 - 9:28 صبحگزارش پست نامناسب لینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل * فاطمه مترجم *آنلاین خانم تهرانی میشه لینک رو تو امضامون بذاریم یا نه؟ __________________________________-- برای اطلاع رسانی فقط می تونید لینک عکس رو در امضاهاتون قرار بدید
2810