2777
2789
عنوان

مادرم نمی خواد تو مراسم عقد برادرم شرکت کنه چه طور راضیش کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 58 پست
دقیقا این کار رو کرده و توی دوران دوستی چنان روی برادرم کار کرد که ماه به ماه هم نمیاد سر بزنه ولی ج ...

عزیزم به نظر من بجای اینکه با مادرت صحبت کنی، با برادرت صحبت کن

اونم آروم

بهش بگو هیچی یه طرفه نمیشه تو باید مامان واست مهم باشه که اونم ازدواج تو براش اهمیت داشته باشه

من مطمئنم مامانت منتظر یه قدم از سمت داداشته

حق با مامانته

فقط داداشتو راضی کن نازشو بکشه

بهش بگو بعدها حتمااااا پشیمون میشی

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

به مادرتون توضیح بدین که پیامبر هم حق انتخاب همسر رو به دختر و پسر داده و اینکه راه هرچند اشتباه وهرچند سخت ولی راهبه که انتخاب شده ومیخواد پسرش بره واگرمیتونه حمایت مادرانه اش رو دریغ نکنه شاید هم امتحان خداباشه و بامحبت مادرتون پسروعروستون هم دیدگاهش ومسیرش عوض شد،واین قسمت اون دختر بوده ،اینطوری هم میشه فکر کرد .به هرحال مخالفت خودش رو کرده تانشه واگر شد بذار بشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه شرایط مشابه برای من پیش اومد ولی به دلیل دیگری ، به مامانم گفتم اگه نیومدی دیگه پشت گوشت رو دیدی ...

اتفاقا مامانم گفته نمی خوام باهاتون رفت و امد داشته باشم

بنظرم کار شما اشتباهه که میخواهید مادرتون رو مجبور کنید که در مراسم شرکت کنه ، وقتی برادرتون براش فرقی نمیکنه 

اجازه بدید که خودشون مسئلشون رو حل کنند ، 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
2803
بنظرم کار شما اشتباهه که میخواهید مادرتون رو مجبور کنید که در مراسم شرکت کنه ، وقتی برادرتون براش فر ...

همش دارم به این مسائل فکر می کنم دو دلم که قسمش بدم و مجبورش کنم بیاد یا این کار رو نکنم، چون می ترسم اونجا شرایط جوری باشه مامانم داغون تر شه

اتفاقا مامانم گفته نمی خوام باهاتون رفت و امد داشته باشم

بنظرم مادرتون میخوان بیش از اون حدی که نیازه اعمال نظر بکنند تو ازدواج پسرشون .. ایشون فقط حق دادن پیشنهاد و توصیه دارند ولی حق انتخاب همسر ندارند براشون . نهایتش این میشه که هم ایشون هم برادرتون روی نظرشون پافشاری میکنند و تبعاتش رو هم میپذیرند . احترام هرکسی هم دست خودشه یعنی مجلس برادرتون بدون ایشون هم انجام میشه ولی رفتار خودخواهانه ایشون تا ابد تو ذهنها میمونه

بنظرم مادرتون میخوان بیش از اون حدی که نیازه اعمال نظر بکنند تو ازدواج پسرشون .. ایشون فقط حق دادن پ ...

بله دیگه داذه بیش از حد اعمال نظر می کنه ولی متوجه نیست و من می خوام جلوی این ابرو ریزی رو بگیرم

2804

به مادرت بگو شما وظیفت رو انجام دادی و اون راهنمایی بوده از این به بعد هرچی پیش بیاد گردن خودشه

حتی اگه خذایی ناکرده فردا روز به مشکلیم بخورن میگه خودم مردم که لعنت بر خودم باد

ولی اگه شما مخالفت کنی میگه همش تقصیر شماست

و اینطوری  هم پسرشم  از  لحاظ عاطفی از دست میده 

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 
فقط به خاطر مسائل اعتقادی مامانم مذهبی هست دختر و خانوادش کلا بی مذهب هستن

باید به یه روش دیگه  راضی کنی  بگو نریم فکر میکنه بی کس و کاره میگیره تو مشتش از دست ما میره بریم بکشیم طرف خودمون یواش یواش مثل خودمون میشه(واقعا نیت تون این نباشه ها به این شگرد ببرین مراسم )

همه اینا رو کفتیم بهش میگه فکر کنین دور از جون مامانش مرده

بهش بگو دست دختره بهونه نده بره سر عقد بعدش محل نده

بگو پس فردا منت میشه ها 

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
2805
بله دیگه داذه بیش از حد اعمال نظر می کنه ولی متوجه نیست و من می خوام جلوی این ابرو ریزی رو بگیرم

بنظرم اگه به این رویه ادامه بدی فقط خودتو دچار استرس میکنی و خودت هم هیچ لذتی از مراسم برادرت نمیبری .. الان که خودت هم میدونی حرف زدن با مادرت بیفایده هست برو تو جبهه برادرت .. مسلما بخاطر شرایط به کمک خانوادش نیاز داره .. از جشن پیش رو سعی کن لذت ببری .. مادر و برادرتون تصمیمشون رو گرفتند فقط تو خودتو این وسط اذیت میکنی

از یه طرفی هم می ترسم توی مراسم نتونه خودش رو کنترل کنه چون اونها که مذهبی نبستن قطعا خانم ها حجاب ندارن مامانم هم حساس بعد یه کاری کنه یا حرفی بزنه دعوا شده

2801