2777
2789
عنوان

مادرم نمی خواد تو مراسم عقد برادرم شرکت کنه چه طور راضیش کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرت بگو اگه نری پسرت روی دلش میمونه

هیچوقت یادش نمیره این قضیه رو حتی اگه بعدا باهم خوب بشن

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
ب مامانت بگو تو وظیفه ات راهنمایی بوده ک کردی.دیگه خوب و بدش با خودش.مگه تو خوشبختی اونو نمیخوای این ...

همه اینا رو کفتیم بهش میگه فکر کنین دور از جون مامانش مرده

2803

برادرتونم مذهبیه؟

❣ دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد..
فقط به خاطر مسائل اعتقادی مامانم مذهبی هست دختر و خانوادش کلا بی مذهب هستن

عزیزم به مادرت بگو دین هر کسی به خودش مربوطه و اینجوری پسرت ازت دور میشه اگه ادم خوبیه مذهبی نبودنش مهم نیس از نظر من 

من نه منم نه من منم😎
2804
بی مذهب که یعنی بی دین شاید خیلی معتقد نیستن

مشکل شما رو فامیل منم داره مادر کاملا مخالفه و پسر هم برای رسیدن به دختر هرکاری می کنه دلیل مخالفت هم همین اختلافات فرهنگیه

من به مادر شما تا حدی حق میدم به نظرم زن و شوهر باید تا حدی خانواده هاشون شبیه به هم باشن از نظر اخلاقی و فرهنگی چون ممکنه بعدا به مشکل بربخورن🌸🌺

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
چه دلی داره زن برادرتون که بله گفته

دختره از اون دسته ادم هاست که باید به خواسته اش برسه درواقع دختره برادرم رو خیلی می خواد و سه ساله که ولش نکرده و به مادرم هم گفته خیال نکن من پسرت رو ول می کنم

2805
دختره از اون دسته ادم هاست که باید به خواسته اش برسه درواقع دختره برادرم رو خیلی می خواد و سه ساله ک ...

وای عجب عروسی😑😐

خدا بهتون رحم کننننه

احتمالا داداشتون جلوش مادرتونو بی عزت کرده که جرات کرده همچین حرفی بزنه!

به نظر حق با مادرته کاملا نره مراسم

یا قبلش حتما داداشت بیاد از دلش دربیاره و اصرار کنه

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
وای عجب عروسی😑😐 خدا بهتون رحم کننننه احتمالا داداشتون جلوش مادرتونو بی عزت کرده که جرات کرده همچ ...

دقیقا این کار رو کرده و توی دوران دوستی چنان روی برادرم کار کرد که ماه به ماه هم نمیاد سر بزنه ولی جفتشون هم انتظار دارن مادر همه وظایف مادریش رو انجام بده براشون

یه شرایط مشابه برای من پیش اومد ولی به دلیل دیگری ، به مامانم گفتم اگه نیومدی دیگه پشت گوشت رو دیدی منو هم دیدی .. به زور اومد و تو فیلم جشن در حد دو دقیقه هست اصلا ولی اومد

میدونستم که اگه نیاد کینه بدی بوجود میاد .. مامانم به من خیلی وابستست و از این راه وارد شدم

2801