2777
2789
وای مریم جون چه خوب که رادین اینقدر جنب و جوش داره. پسر من معمولا صبح تا ظهر خوابه. فقط واسه شیر بیدار میشه..بعد از ظهر تا سه چهار بیداره. دوباره شاید بخوابه حدود یک ساعت کلا خواب بعد از ظهر تا شبش خیلی کمتره. خیلی آب دهنش زیاد شده. همش لباسش خیسه. هر چیزیو که بتونه می خواد بکنه تو دهنش به لثش بکشه. حتی وقتی بغله شونا هامو با لثش گاز میگیره شیطون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرزانه جان دکتر به من گفت معمولا تو ایران از 6 ماهگی آهن میدن ولی چون رشد بچت خوبه از الان شروع کن برای من اسمی از دوبرابر وزن تولد نبرد
@همیشه دنیا اونجوری نیست که تصورشو میکنی@
سلام.کی تاحالا حریره بادام رو به بچه اش داده ؟من آب بادام رو دیروز ریختم داخل فرنی بهش دادم و یه مقدار هم با شیشه بهش دادم.اما خود حریره رو بهش ندادم.امروزم داخل ظرفی که گوشت و لوبیابرای قورمه سبزی هست, یکم برنج که داخل یه دستمال تمیز پیچوندم گذاشتم تا به وسیله آب گوشت و لوبیا بپزه و خوب لهش کنم وبصورت آبکی بهش بدم.البته هنوز بهش سبزی و مواد ادویه ای نزدم .فقط گوشت هست ولوبیا.
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
سلامممم بچه ها من ب رادین ک حریره و فرنی میدادم دیگه شیر نمیخورد اصلا دکترش گفت قطعش کنم تا اخر شیش بعدش دیگه بهش حریره و فرنی بدم اما حریره بادوم خوب میخورد براا رشد و وزنگیریشم عالیه تو فرنیشم یه کم کره بریز خوبه تپلیش میکنه.حالا ازون روز ک نمیدم بهش باز شیر خوردنش بهتر شده خدا رو شکررررر.من ک خودم واسش آهن رو شروع کردم بعدش از دکترش پرسیدم گفت خوبه ک شروع کردی بیخیال بابا اینقد حساس نباشیییییین.بچه ها راستی نن ماه پیش پرید شدم 31 اردیبهشت خووووب اما این ماه هنوز پرید نشدمممممم یا خدا خیلی میترسم دسته گل آب داده باشم و دوباره یه تایپیک باید بزنم مامانای اسفند 93....یا خدااااا البته بی بی چک گذاشتم منفی بود باید برم آزمایش خون بدم.برام دعا کنیددددد
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...
ایشالا که هیچی نیست و به زودی پریود میشی رها جون.منم از این نگرانی ها زیاد دارم.چندبار شوهرم رو تهدید کردم که اگه ناخواسته باردار بشم میکشمش!!!! راستش من شیر معصومه رو قطع نکردم وبه همون روال قبلی یعنی از سینه و شیشه به همون مقدار گذشته بهش میدم.فقط در روز سعی میکنم یکم بهش فرنی و لعاب برنج و حریره و..بدم تا بخاطر دندون درآوردنش ضعیف نشه.چون حس میکنم یه کوچولو لاغرشده.هرکی منو میبینه که شیر میدوشم و به این سختی میدم به دخترم بخوره تعجب میکنه.الانم هر دو رو (چه غذای کمکی و چه شیرم رو)زورکی میخوره.اگه بی خیالش بشم ساعتها گرسنه می مونه.قربونش برم الهی آمین
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
بچه ها نمىشه بجاى مولتى وىتامىن همون آد بدم به پسرم..خىلى مىپره تو گلوش..قبل از اىن آد مىدادم خوب بود..اما اىن غلىظه مىپره تو گلوش..اىنقدر هول میشم..
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند
نه بابا پسر من اینقد خوشخوابه ک ما کماکان ب روال قبل بچه داری برگشتیم فقط با این تفاوت ک من چاقم هنووووز، و بسیار ناراحتم ازین موضوع.هیچیم نمیخورماامو لاغر زیاد نشودم همسرم میگه یک سال چاق شدی توقع داری یه ماهه لاغر شی اما من امیدوارم.منم میخوام از وسط شیش ماهگی بهش سرلاک و حریره بدم آخه وقتی سفره غذا پهن میشه دیگه رادین دیوونه میشه خیلیییی جیق میکشه و میخواد بخوره بیچاره شدیم از دستشااااا..
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...
بچه ها پسر من چهارده بهمن دنیا اومده ولی هنوز نمیتونه دمر شه فقط میتونه کمی بچرخه به پهلو دختر خواهرم نوزده اسفند بدنیا اومده کامل میوفته رو سینه خیلی نگران پسرم شدم یعنی دیره ؟ چرا نمیتونه بچرخه؟؟؟؟
قالب اختصاصی وبلاگ برای کودک شما
http://www.gogoli-temp.blogfa.com

کسانی که قصد سفارش قالب دارند می توانند از طریق ای میل یا وبلاگم با من ارتباط برقرار کنند.
2810