2777
2789
سلام دوستان. مرسی که نگران دختر کوچولوی من بودین. معصومه خانم یه کوچولو نافش بهتر شده خداروشکراما هنوز قرمزی و عفونتش کامل رفع نشده.ولی توی این دوسه روزه باید ببرم دکتر برای معاینه وهم اینکه از لحاظ تغذیه و رژیم غذایی بهم برنامه بده. امتحانام شکر خدا تموم شد.حالا فقط من هستم و معصومه خانم. قصددارم یکم بیشتر باهاش کار کنم تا از لحاظ هوشی تقویت بشه.چون به قول متخصص ها تقویت ذهنی بچه ها از همین حالا شروع میشه. اما از لحاظ تغذیه خیلی ملاکتون شش ماه نباشه.خواهرشوهرای من که هردو بچه شیرخوار همسن دارن.یکیشون تغذیه بچه اش رو از پنج ماه شروع کرد و حالا اشتها و علاقه زیادی به خوردن داره ولی اون یکی که خیلی حساس بود و به حرف دکترش توجه میکرد از شش ماه شروع کرد و دخترش که باشیر خودش خیلی خیلی تپل شده بود الان شده یه پوست و استخون.خیلی بدغذاست. در ضمن توی کشورهای دیگه پایان چهارماهگی رو مناسب برای غذا دادن به بچه میدونن.
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریحان جان دکتر برای پسر منم از الان آهن رو شروع کرده و گفت تا پایان شش ماهگی هیچی نده منم همین کارو میکنم مولتی ویتامینم که میدم بهش
@همیشه دنیا اونجوری نیست که تصورشو میکنی@
من چون وزن پسرم خوب بود دکتر گفت نمىخواد شروع کنى فعلا.. شبکه سلامت هم مرتب زیرنوىس میکنه غذاى کمکى پایان شش ماهگى.. نمى دونم والا..هر دکترى یه چیزى میگه..
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند
فقط این قطره اهن واقعا بدمزه س..پسر من مولتى ویتامینشو دوس داره خدارو شکر..اما اهنو خیلى بد مىخوره..واقعا هم بدمزه س خودم ى قطره خوردم... امروز با اب رقیق کردم بهش دادم..ولى بالا اورد همشو... ..دکتر گفت اگه بد خورد میتونم پونزده قطره رو در ل روز تقسیم کنم کم کم بهش بدم
سلام ستاره جون خوش اومدی، بچه ها من ک سختیای اولش رو فراموش کردم اولا میگفتم دیگه بچه نمیخوام اما حالا میگم نه یکی کمهمن ب رادین ایروویت میدم اتفاقا خیلی خوشمزست و خوب میخوره، مولتی ویتامینشم ویتانه اونم خیلییی خوب میخوره البته رادین خیلی خوب دارو میخوره بد قلق نیست.بچه ها من هر عصر رادین رو با کالسکه میبرم بیرون نمیذارم تو خونه باشه حالا دیگه خودشم عادت کرده غروبا غر میزنه ک یعنی بریم بیرون، فرزانه جون توام پسرتو ببر بیرون گناه داره، هانیه جون خدارو شکر ک معصومه گلی بهتر شده
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...
پس منم ایروویت بگىرم اىن دفعه..الان فربولین مىدم..البته اونروز که بالا آورد قبلش شیرخورده بود..معده ش خالى باشه بدم بهتره.. منم عصرا حتما باىد ببرمش پارک..وگرنه حوصلش سر میره همش نق میزنه..
منم هروقت سامیار خوابه نگاش میکنم میگم یکى دیگه میارم حتما...اما ی وقتایى که خسته میشم و یکم اذىتم مى کنه میگم عمرا اگه دوباره بچه دارشم...ولى درکل تصمیم دارم سه..چهارساله که شد یکى دیگه بیارم..:)
سلام .پسر منم 8 بهمن 92 بدنیا اومد .الان خودس دمر می خوابه اما من یه مشکلی که دارم اینه که خیلی غر میزنه همس میگه باهام بازی کن همس باید بغلس کنم دیگه تز اینکه تو خونه باشم فراریم .خیلی ادیت میشم
میوه های زندگیم عسل و آرسام .
سلام رادین دیگه سینه خیز میره خیلی سخت شده چون وقتی به لبه پتو یا دشکی که زیرش پهن کردم میرسه شیرجه میره یا میفته بعدش میزنه زیر گریه خیلی شیطون شده نفسمو گرفته جیگره مامان خیلی دوسش دارم یک لحظه نمیتونم ازش جدا بشم وقتی میرم تو مغازه انقدر ذوق میکنه که جیغ میکشه میخواد حرف بزنه نمیتونه سریع خودشو تو دل همه جا میکنه.من غذای کمکی نمیدم دکتر گفت ٦ماهگی فقط مولتی ویتامین بهش میدم عاشق چایی نباته خواهرم اذیتش میکرد شیششو میگرفت اینم جیغ میکشید که بگیره ازش خیلی شیرین شده عاشقتم پسرم.
بچه هامون دیگه دارن بزرگ میشن ها! دمر میشن و بعضی ها هم که سینه خیز میرن و بعضی ها هم که دیگه فرنی می خورن به قول مامانم چشم به هم میذاری میبینی تو بیمارستانی و منتظر که بچه ات زایمان کنه!!! من چند روزه به زینب حریره بادوم میدم. البته فقط یکی دوتا بادوم در روز با یه نبات خیلی کوچولو. احساس میکنم دیگه با شیر خودم سیر نمیشه. زمانهای شیر خواستنش بیشتر شده با اینکه مقدار شیر من کم نشده و مثل قبله. توی کتاب الیزابت فنویک نوشته بود اگه فکر میکنید بچه با یه وعده شیر کامل سیر نمیشه کم کم بهش غذا بدین.(همون فرنی و پوره) ولی من هنوز این کارو نکردم گذاشتم تا چکاپ پنج ماهگیشو بریم بعد. راستی هانیه جون ناف معصومه خوب شد؟
تاپیک مامانهای نیشابوری: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=826089
سامیارم خىلى شیطون شده..خىلى جیغ میزنه و ذوق مى کنه..دیروز براى اولىن بار تو حموم اصلا گریه نکرد و کیف میکرد مىذاشتیمش تو آب و نمیخواست بیاد بىرون..واقعا خوشحال شدىم منو مامانم..چون وحشتناک جىغ مىزد قبلا تو حموم..منم از ترس دیر ب دىر حمومش میکردم.. شبا هم خیلى غلت میزنه تو خواب..همش تند تند بیدار میشم چکش میکنم...انگار دوست داره رو شکم بخوابه
از بازى هاىى که با بچه هاتون مىکنىن بگىن.. و اىنکه مى تونن چىزى رو بگیرن با دستاشون ىا نه.یعنى چنگ میزنن به آویز تخت ىا چیزاى دیگه
2810