2777
2789
وااااااااااااااااااااای پری دریایی پسر منم 8 بهمنیه.مریم جون ماشالا پسرت خیلی زود سینه خیز میره اااااااااااخه رادین من فقط دمر میشه نمیتونه سینه خیز بره.من ک واسه رادین خیلی شعر میخونم و لالایی.اونم عاشقه هیجانه و شعر.راستی رادین خیلی میخوابه هنوز بچه های شما چی؟یازده ظهر از خواب بیدار میشه.یک تا دو ظهر میخوابه دوباره سه و نیم تا 6 میخوابه بازم تا ساعت ده ک میخواد بخوابه یه دور میخوابه.بسیار خوشخووواب.اما شیر نمیخوره خوووب نگرانشم.دیشب خوابوندمش تو تختش اصلا خوابم نمیبرد خیلی بهش وابسته شدم خبووووووونس بسم من
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...
ماشالا خوشخوابه پسرت رادین ٧صبح بیداره تا ٨که میخوابه اما ٢ساعت بیداره نیم ساعت میخوابه به هیچ کاریم نمیرسم رادین جایی که نباید سینه خیز بره میره اما اگه خودم چیزی بذارم جلوش ریحان جان خیلی فاصلس برای گرفتن اویز تحت اما چرا رادین چیزی بهش میدم میگیره میذاره دهنش براش شعر میخونم با صداهای مختلف دوست داره میخنده جدیدا با لثه هاش سینمو گاز میگیره جیغم در میاد بغلی شده حسابی دیگه کمر ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سامیار شب بین ساعت نه تا ده مى خوابه...تا هفت صبح...دو سه بارم واسه شیر بیدار مىشه روزا هم یه خوابه دو ..سه ساعته ى عمیق داره..با چندتا چرت چهل و پنج دقىقه اى:)
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند
radman جون اگه اینقدر خوب مى خوابه رادین حتما شیرت خیلى خوبه پس..چرا نگرانى... راستى من موندم غذاى تکمىلى بدم یا نه..منظورم همون لعاب برنجو حریر بادوم ..اینارو میگن تکمیلى غذى کمکى شامل سوپ و... میشه.. من امروز دو سه قاشق لعاب برنج دادم به سامیار.. نمىدونم ادامه بدم یا نه شماها برنامتون چیه
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند
سلام سوده ی عزیزم ....زینب خانم گل ما چطوره؟ ناف معصومه خانم خداروشکر رو به بهبوده.
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
دوستان گلم.روزانه چند قطره مولتی ویتامین و آهن به نی نی هاتون میدین؟؟؟
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
دخمل من هم توی اقوام معروف شده به خوش خنده. قربونش برم الهی غرغرهاش واسه مامانشه و خنده هاش واسه دیگران. هنوز سینه خیز نمیتونه بره با اینکه خیلی زود دمر شد اما فقط یکم در حالت دمر میتونه خودش رو میتونه به اطرافش بچرخونه. از درد دندون درآوردنش بگذریم که دو ماهه حدودا همراهشه و با اینکه لثه هاش یه خورده ورم کرده اما نمیدونم چرا دندون های کوچولوش در نمیان.هرچی هم دم دستش بگذرایم سریع میکنه توی دهنش تا به دندون بکشه. یکی دو روزه بهش فرنی میدم.اما خیلی دوست نداره.یه کوچولوپوره ی سیب بهش دادم خیلی بیشتر از فرنی دوست داشت.اینطور که مشخصه دختر من خیلی بدغذاست...
هانیه جان ممنون زینب هم خوبه. ان شاالله معصومه جون زود خوب بشه. دندونهاش هم دربیاد و اذیتش نکنه. لثه های زینب هم ورم کرده و همه چی رو می کنه تو دهنش و محکم فشار میده. این بچه ها واقعا انگار غرغرهاشون فقط واسه مامانشونه. عصرها که بابای زینب میاد انگار نه انگار که داشته پدر منو در می آورده با نقهاش تا باباشو میبینه غش میکنه از خنده. اما وقتی هم که مهمونی هستیم و مدام بغل دیگرانه دلش برای من تنگ میشه و به یه بهونه ای میزنه زیر گریه تا بیاد تو بغل من و بخنده و آروم بشه.
تاپیک مامانهای نیشابوری: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=826089
سلام خیلی عجیبه که دکتر به بعصی از شما گفته از حالا قطره آهن بدید. من شنیدم از شش ماهگی باید شروع کنیم. .منم می خوام از شش ماهگی کمک غذایی بدم. دکتر گفت چون نمی دونه بچت چجوریه بهتره ریسک نکنی و از همون شش ماهگی عذا بدی. یه چیز عجیب دکترای شهر خودم میگن اشکال نداره به بچه شیر خشک هم بدم حتی اگه خودم هم شیر داشته باشم. البته شیرم کافیه. اما دکترای شهرای دیگه میگن نده همون شیر خودت بسه. آرمیا هم دیگه دمر میشه. تا میزارمش رو تشک سریع دمر میشه اما هنوز سینه خیز نمیره. هر چی دم دسش باشه می خواد بکنه تو دهنش اما هنوز بلد نیس درست اشیا رو بگیره. بازی می کنه جیغ می زنه. می خنده. یکی دوبار بیرون بردمش داره عادت میکنه که از غریبه ها نترسه. خوبه نزدیک خونمون پارک هست. شهر ما خیلی هوا گرمه. اما مجبورم ببرمش بیرون تا عادت کنه.
سلام مامانای گل رادین سینه خیز میره میچرخه خیلی شیطون شده غریبی میکنه از شلوغی متنفره امروز مهمون داشتم پدرمو دراورد از گریه فقط میخواست پیش من باشه اب دهنشم شدید میاد دستاش تا مچ تو دهنشه میخارونه لثه هاشو براش دندونک گرفتم میکشه به لثه هاش خوشش میاد دیگه تنها رو تخت نمیتونم بذارمش
2810