2777
2789
فقط خیلى بد جاست..عادت کرده به خوابیدن تو ننو...مامانم یکى درست کرده هرجا مىخوایم برىم میبریم باخودمون ..وگرنه پدرمو درمیاره تو مهمونیا و اصلا نمیخوابه
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند
سلام شنبه دارم میام تهران دیگه داد شوهرم در اومده پانیسا جون.میترسم تو هواپیما اذیتم کنه خدا کنه اروم باشه اخه میگن بچه ها خوششون نمیاد از هواپیما و گریه میکنن....راستی واکسن چهار ماهگی خیلیییی اسون بود و راحت.بچه اا من دارم ب رادین فرنی میدم اخه خیلی بی اشتها ب شیر شده بود دکی گفت بدش وگرنه وزن نمی گیره قربونش برم عاشقشهههههههه فقط اینقد ناز میخوره
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه ماه خونه بابام بودم شوهرم خیلی می اومد پیشم.خوب تنهایی داعون بودم مجبور شدیم دیگه.خودم ک دلم هلاکه واسش.تازه 6، 800 وزنش، خیلی ب غدا علاقه داره مجبور شدم بدمش اصلا شیر نمیخوره
من امروز صبح واکسن چهارماهگى سامیارو زدم..از اونچه که فکرشو مىکردم خیلى راحتتر بود..فقط ده ثانىه گرىه کرد...تا الان که خىلى خوبه حالش..
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند
سلام.واکسن دوماهگی خیلی سخت تر بود.با اینکه من امتحاناتم شروع شده ولی با کمک مامان تونستم از پس واکسن زدن و بی قراریش بر بیام. سری قبل هر شش ساعت استامینوفن دادم اما این سری هر چهار ساعت و همین کمک بزرگی بود. یکی دو روزه انتهای ناف معصومه قرمز شده.نمیدونم به خاطر اینه که چندروز بخاطر واکسن نشستمش و عرق سوز شده یا نه خدای نکر ده چیز دیگه ای.... منم چون شیر خشک به نی نی میدممیخواستم به جای اون سرلاک رو شروع کنم اما میترسم باهاش خوب وزن نگیره.
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
رها جان اول از فرنی شروع کردی؟چطور تهیه میکنی؟؟یعنی روش تهیه اش رو بگو مثلا موادو....
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
دیشب معصومه رو بردیم دکتر.گفت نافش عفونت کرده چون موقع استحمام نافش رو خشک نکردیمحالا باید سه بار در روز داخل نافش نمک بریزم.بمیرم واسه دخترم که اینقدر مامان و باباش توی بچه داری ناشی هستن . ایشالا زودتر خوب بشی گلم
مرسی ریحان جون...خدا کنه هیچ نی نی مریض نشه. همه از اینکه تا این حد بهش وابسته هستم و نسبت بهش حساسم تعجب میکنند. خداییش دنیای مادر شدن خیلی دنیای عجیبیه.اولین باره که به کسی بدون اینکه ازش توقع کاری در مقابل عملم داشته باشم اینطور محبت میکنم و علاقه مندم.حالا حال و روز مامانم رو درک میکنم.
خوش به حالتون زینب که این بار سر واکسنش اذیت شد. نه که خیلی گریه و زاری بکنه اما دو شبانه روز کامل تب داشت و شیر نمیخورد یا همه اش رو به طرز وحشتناکی بالا می آورد. قطره استامینوفن رو هم خیلی بد می خورد و مدام بالا می آورد و رنگ و روش زرد بود. از درد پاشو تکون نمیداد طفلکی. ولی خداروشکر الان دیگه خوب شده و مثل قبلش شیطونی میکنه.
تاپیک مامانهای نیشابوری: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=826089
آخی طفلی چه دردی داشته سوده جون.خداروشکر که بهتره. میتونم درکت کنم چون موقع واکسن دوماهگی دخترم همین اوضاع رو داشت. ناف معصومه هنوز تعریفی نداره.البته گفت باید یه هفته کامل نمک بریزی بهش تا بهتر بشه.ایشالا که زودتر خوب بشه. فردا امتحان حقوق خصوصی دارم.مثل چی پشیمونم که مرخصی نگرفتم. به هبچ عنوان نمیشه با بچه درس خوند.توی کارهای خونه موندم چه برسه به درس. مثلا مامانم عصری قرار بود بیاد کمک معصومه رو نگه داره درس بخونم ولی هنوز نیومده. زورکی دخترم رو خوابوندم حالا برم یکم درس بخونم تا وروجک مامان بیدار نشده.
هانیه جون ایشالا دخترت زودتر خوب شه عزیزم من برنج رو دو شب خیس گذاشتم بعد خشک کردم و اسیاب کردم.نبات اسیاب کردم.چنتا دونه رازیانه اسیاب کردم، بعد برنجرو گذاشتم خوب پخت با اب جوشیده سرد شده، بعد نبات و رازیانه ریختم با شیر خشک یه پیمونه.خوب ک قوام اومد دادم خورد از روزی یه قاشق شروع کن.کمکم زیادش کن
2810