2777
2789
هانیه جان همه نی نی ها همین طور هستند . منم اوایل میترسدیم اما فهمیدم هنوز کنترل ندارند . گاهی چشماش چپ میشد یا هر کدوم به یه طرف یمرفت نگران نباش
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه بچه ها اینجورین هانیه جون نگران نباش.بچه ها رادین من خیلی شیطون شدههههه دلش همش بازی میخواد.دیونه شدم ازبس جنگولک بازی در اوردم واسش
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...
دختر منم همینطوره. از صبح تا شب بهش اختصاص داره. همش باید باهاش حوف بزنم و بازی کنم. موقعهایی که گریه نمیکنه. شیرم دیگه سیرش نمیکنه. تاحالا روزی یکبار شیرخشک میخورد اما تازگیها روزی ٤-٥ بار میخوره باشیر من اصلا سیرنمیشه. من اصلا سینم رگ نمیزنه. یعنی شیرم کمه؟؟؟
اره بابا ماشالا اشتهاشون زیاد شدهههه.پسر من ک تازگیا میخاد بشینه دراز کشیدنو قبول نداره، با این اوضاع تا یه سال باید قید خودمون رو بزنیم.
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...
من دیروز کتاب تقویت هوش نوزاد سه تا شش ماه رو خرىدم..کتاب خوبىه..ىکسرى تمرىنات توش داره که باىد با بچه انجام داد..حتما تهىه کنىد..
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند
شیوه هاى تقویت هوش نوزاد...3 تا 6 ماهه...دکتر بئاریس میلتر ..ترجمه:طالع ماسوله....قیمت هفت هزارتومان
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند
سلام. کاش میشد کتابه رو از اینترنت سفارش داد. دختر من جدیدا شیرخشک نمیخوره.نگران وزنش هستم...میترسم رشدش خوب پیش نره. از طعم شیرخشک اونقدر بدش میاد که تا میخوره بالامیاره درصورتی که تا قبل ازاینکه دو ماه و نیمش بشه با ولع میخورد.منکه موندم باهاش چیکار کنم یه سری سینه منو زورکی میگرفت و حالا هم از شیشه بدش اومده.هر بار یه عالمی داره.
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
سلام. دخترم جدیدا علاوه بر کاهش اشتها خیلی دستش رو میکنه توی دهنش.آب دهنش هم زیاد شده.مدام گریه و بی قراری داره.خوابش هم کم شده.کاشکی همش برای دندونش باشه و مشکلی دیگه نداشته باشه.آخه دکتر میگفت بعضب بچه ها از سه ماهگی علایم دندان درآوردنشون شروع میشه. بدبختی اینه که یک شنبه دو تا امتحان دارم... اعصابم به هم ریخته.شوهرم هم بخاطر کارش همش بیرونه و من دست تنها با بچه... دیشب هم اصلا خوابش نمیبرد...کلی خسته ام کرده...به جای سینه دیگه حتما باید شصتش توی دهنش باشه تا خوابش ببره... کی میشه دخترم به سلامتی یه سالش بشه.... خیلی بچه داری سخته به خدا... منکه داغونم.
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
هانیه جان رادین هم همش شصتشو میمکید الانم میمکه اما کمتر به خاطر اینکه پستونک میذارم دهنش و خودم نگه میدارم وگرنه شوت میکنه بیرون اما دستشو نمیخوره دکتر گفت ایراد نداره دارن شناسایی میکنن اما اگه پستونک بگیره بهتره رادین که اصلا خواب نداشت خوابش از اول سبک بود اب دهنشم زیاد میاد خصوصا تف زیاد داره که حباب میکنه همه طبیعیه نگران نباش