2777
2789
سلام فرزانه جان اره ایروبیک اما بیشتر پیاده روی میکنم گن میبندم میرم وقتی بر میگردم حسابی عرق کردم. اگه گردن گرفته فکر نکنم مشکل باشه اما ترجیحا بذار یه یکی دو ماه دیگه فکر کنم زوده رادین از اول گردنشو نگه میداشت اما الان یه کم خسته میشه اما تلاش میکنه نگه داره .رادین خیلی بد تو کالسکه میشینه ایکاش نمیخریدم پشیمونم این همه هزینه کردم
سلام دوستان اشتباه منو نکنین شیشه ندین که دیکه سینه نمیگیره.یاس کلا شیشه میخوره.واسه منم اوایل اینطوری میکرد که بعدها دیگه سینه نکرفت.من ورزشو شروع کردم همراه با رژیم و روزی 1.5 حلقه دوجرخه و ایروبیک با وزنه از 68 اومدم 62 ولی هدفم 57 هستش.روحیم خیلی بهتر شده وبه بچم بهتر میرسم.2 ماه دیگه قصد مهاجرت دارم قصه ام گرفته واسه شیر خشکش چیکار کنم چه مارکی بدم که بهش بسازه. فعلا بای مامانا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Khosh behalet akram jun. Rejim eshkal nadare? Ba dr mashverat kardi? Mersi maryam jun. Mamana man sabuse berenj gereftam vase laghari.ama yeja khundam tu zamane shirdehi nabayad rejim gereft chon somume badan daf mishe vase bache khub nist Tuye brushuresh neveshte charbihaye shekam va pahlu ro ab mikone Benazaretun estefade konam Eshkali nadare?
ایروبیک خیلی خستم میکنه پیاده روی بهتره چون خسته که میشم نمیتونم به رادین خوب برسم اما این چربی ها خیال اب شدن ندارن همه میگن برنج و نون کم کنم اما دیگه چی میشه خورد که شیر داد؟
منکه بىخىال رژىمم فعلا ...تا شش ماهگى پسرم که غذاخور شد...اىروبىکم رو شىر تاتىر مىذره..کم مینه شیرتو.
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند
بخاطر ترشح اسىد لاکتىک طعم شىر عوض میشه..تا یکساعتونىم بعد ورزش نباید شیر داد به بچه...واسه کم شدنشم یکى از دوستام مىرفت ورزش کم شده بود شیرش دیگه نرفت تا هشت ماهگى بچش
حق با بودایی ها بود آدمهای گناهکار به مرگ محکوم نمیشوند'به زندگی محکوم میشوند
سلام امیدوارم همگی خوب باشید. من که حسابی کم اوردم و گاهی وقتتا که دخترم هیچ جووی ساکت نمیشه منم میشینم باهاش گریه میکنم. هیچ کمکی هم ندارم حداقل هفته ای ٢-٣ ساعت نگهش داره که من یکم استراحت کنم هیچ تایمی واسه خودم ندارم. به پرستارم دلم نمیاد بسپرمش. رابطه ام هم با همسرم افتضاح شده. شماهام همینطورین؟؟ اصلا دیگه وقتی واسه هم نداریم انگار. اون شبا میاد خونه منم همش درگیر بچم. بعد تا بچه بخوابه ١-٢ شده ماهم بیهوش میشیم. تو رابطه شماها هم تاثیر داشته؟؟؟
Mamane paya negaran nabash hamamoon haminjoori hastim, man k kolan khoone babama va dor az shoharam, aslan inghad adam khaste mishe k dg na vasash nmimoone, ama dg kam kam roo reval mioftan.alan dg radin moratab mikhabe aziatash kam shodee.migan6 mah k mishan dg kheyili khoob mishan.chizi namoonde sabr mikoniiiiim.b ghole mamanam oon vaght k jikjik mastoonet bood...fekre zemestoonet bood
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...