2777
2789
سلام مامانای گل خسته نباشین دیگه نی نی هامون دارن بزرگ میشن رادین من که مشغول کشف کردنه شصتشم تو دهنشه گاهی اوقات دیروز اولین بار رفت بیرون با کالسکه یه خورده نق زد اما بعدش خوابید من و باباشم یک ساعتی پیاده روی کردیم جدیدا با صدا میخنده و ذوق میکنه همش دوست داره باهاش بازی کنیم یواش یواش داره کفتری و با مزه میشه نفس مامان
Bachehaaaa kojayin pas? Emrooz y bache 6 mahe didm khyliiii dlm khast ,,, kash nini ma ha ham zoodtar 6 mah beshe.radine man sarma khorde khyli bi eshteha shodeeeee, hamash ghose mikhoram nakone haminjoori kochooloo bmoone.doros sine ham nmigire behesh shishe dadam bahoone migire hamash....bache dari vaghean saboori mikhad.
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تا امروز خیلی سخت بود خیلیییییییییبیی خصوصا ٤٠روز اول افتضاح بود اگه مامانم اون روزا نبود من نمیتونستم از پس رادین بر بیام شوهرم که اصلا نمیتونه حاضر همه کار کنه اما رادینو من نگه دارم.در کنار همه شیرینی هاش خیلی سخته منم همش میگم کی میشه رادین هوشیارتر بشه بزرگتر بشه همه چیش رو برنامه بشه خصوصا خوابش دلم لک زده برای خواب درست
Ninie man sarma khorde khyli narahatam....rasti k harchand radin hichvaght mano aziat nakard ziad, ama vagheaaaaaaan bache dari sakhte, man k kolan 2 mahe hamsaramo nadidam, man krmn raftam khoone babam ina.ta pesaram 6 mahesh tamoom nashe nmiram tehran.mamanam mige vaysa tavalode ye salegisham bgiram bad boro manam rastesh badam nmiad ama hamsari nmizare dg.
بچه ها دختر من چند وقته سینه مو بد میگیره. اگه سر پستونک یا شیشه رو بزنم به لبش راحت و بدون نق و گریه دهنشو باز میکنه اما تا سر سینه رو میخوام بذارم تو دهنش روشو برمیگردونه و گریه میکنه. حتی با وجود اینکه نوکشو فشار میدم تا شیر بریزه تو دهنش و طعم شیر رو بفهمه. امروز از صبح خیلی کم شیر خورده طفلکی فقط یکی دوبار که خوابش میومد و گیج بود سینه رو گرفته. الانم باز انقد گریه کرد که خسته شد و با پستونک خوابید. چیکار کنم؟
تاپیک مامانهای نیشابوری: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=826089
بله فرزانه جان قبلا یکی دوبار که مجبور بودم ازش دور باشم تو شیشه شیرم رو ریختم و بهش دادم وزن گیریش هم تاحالا خوب بوده و مشکلی نداشته جدیدا انگار تنبلیش میاد که سینه رو مک بزنه و دلش میخواد شیشه بخوره! جالبه که وقتی هم سینه ام رگ میکنه وشیر زیاد میاد باز عصبانی میشه و روشو برمیگردونه و گریه میکنه! خلاصه که خانم خانما اداش زیاده اما به قول شما باید با دکتر هم مشورت بکنم.
تاپیک مامانهای نیشابوری: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=826089
سوده جان بهش شیشه دادی خوب از ونجام ک بچه ها راحت طلبن شیشه بدی زود سینه رو ول میکنن دیگه بهش شیشه نده وگرنه کلا سینتو ول میکنه.باشه فرزانه جون ایشالا، اره دیگه فرزانه جون همهمون یه کمو افسرده هستیم، بچه ها من پاهام خیلی ضعیف شدن راه رفتنم سخته برام برا شما اینجوری نیس؟ من گاهی اوقات راین رو پام باشه دیگه نمیتونم پاشم از درد پا، یعنی واسه چیههههه؟ بیحسی یا کمبود کلسیم؟
سوده جون رادین منم دقیقاااا همینجوری شده بود من دیگه بهش شیشه ندادم خوب شد.من تا شش ماهگی بیشتر بهش شیر نمیدم، بعدش شیر خشک میدمش، دیگه خودمو داغون میکنه شیر دادن مخصوصا ماها ک دیگه جون شیر دادنم نداریم.
رها جان سلام چشم عکسم میذارم.پاهای منم داغونن زانو هم ندارم شبا مثل پیرزنا میشم من فکر کنم برای وزنمونم هست.من وقتی میرم بیرون رادینو میذارم پیش مامانم بهش شیرخشک میده اما زیاد نیست اما جدیدا که ورزش میکنم وقتی نیستم یک ساعتی مامانم بهش میده حدودا ٣روز هفته اون یک ساعتو اما خداروشکر مشکلی پیش نیومده اینبار مامانم میگفت خوب شیشه نمیگرفت فقط٣٠ سی سی خورده بوده.من تا جایی که بتونم بهش شیر میدم دلم نمیاد از شیر بگیرمش گناه داره بچه با شیر مادر سالمتره