2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Salaaaaam,bachea delam baratoon tang shodeeee.manam radino mokham bbram khatne konm.vase vaksan k kheyli aziat shod.khoda kone vase khatne aziat nashe.rasti pesare man 55 kilooee male shomaha chi?? Akhare domahegi
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...
زینب من امروز روز واکسنش بود. خدا رو شکر تا الان همه چی روبه راهه و تب هم نکرده. البته استامینوفن رو به توصیه بهداشت چهارساعتی دادم. امروز از اونی که فکر می کردم خیلی بهتر بود.
ایشالا همه نی نی های این تاپیک این روز رو به خوبی بگذرونن و اذیت نشن.
تاپیک مامانهای نیشابوری: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=826089
سلام
من شنبه آرمیا را بردم واکسه واکسن. زیاد تب نکرد. بخاطر استامینوفن زیاد بی قراری هم نداشت.
اون دکتری که می خوایم واسه ختنه بریمش میگه بروش جراحی با لیزر انجام بدیم. خودش همش اصرار داره که با لیزر بهتره. احتمالا ما هم همین کارو کنیم.
امیدوارم ختنه هم بخیر بگذره.
نی نی من در پایان دو ماهگی 6 کیلو بود البته با چهار پنج روز تاخیر وزنش کردیم. شیر خشک هم در روز یکی دو وعده بهش میدم. وگرنه با شیر خودم فکر نکنم اینقدر وزن بگیره. آخه شیرم زیاد نیست متاسفانه.
راستی خانوما شما ترشی می خورید؟
ضرر نداره تو دوران شیردهی؟