2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ب همه مامانا
پسرمنم اول بهمن دنیااومد خوشحال میشم باهم آشناشیم وهموراهنمایی کنیم
قانون طوفان شکستن است،تونسیم باش ونوازش کن.

(فرشته کوچولوی من محمدطاها اول بهمن زمینی شد.خداجون خودت حافظش باش.)
سلام دوستای خوبم
دختری منم 28 بهمن دنیا اومد
فردا دونه ی بهشتیم یک ماهه میشه به سلامتی
خوشحال میشم باهم آشنا بشیم
28 بهمن ماه92/زندگی شیرین ما/با اومدن دونه ی بهشتیمون ×ریحانه ی مامان×رنگ و بوی بهار گرفت...خدایا برای رحمتت ممنونم
سلام بچه ها واسه اینکه شکممون اب شه و از شر این ترکهای لعنتی خلاص شیم چه کار میشه کرد؟واسه شما ها هم بچه داری انقدر سخته یا فقط واسه من انقد مشکله؟
خوشبختی داشتن بیشترین ها و بهترین ها نیست ،خوشبختی رضایت از وضعیت موجود وداشتن آرامش است .
من گن بستم داره اب میشه شکمم اما ترکشو نمیدونم سایزم داره کم کم بر میگرده برنجم کم میخورم روغنو کم کردم فقط چیزایی که به درد بچه میخوره میخورم انقدرم راه میرم که ارومش کنم خودش یه پیاده رویه طولانیه من الان از زایمانم تا حالا ١٤کیلو کم شدم اما بازم خیلی مونده تا سابقم
سلام
پسر من خیلی شبا دل درد میکشه من هیچ چیز نفاخ هم نمیخورم ولی بازم دل درد داره دو روزه شیر و ماست نخورم یخورده بهتر شده میترسم با این همه نخوردن شیرم دیگه نیاد
@همیشه دنیا اونجوری نیست که تصورشو میکنی@
سلام مامانا خسته نباشید باید بهتون گفت. وای من نمیدونستم بچهداری اینقد سخته. دختر منم کولیک شدید داره. از سرشب گریه هاش شروع میشه تا٢ ادامه داره. هردومون خیلی اذیت میشیم. خیلی روزای سختی و پشت سر میذاریم. اکی جون بایوگایا موثر بود؟؟ راستی دخترم با صدای سشوار اروم میشه شما هم امتحان کنین. ولی باید همش سشواره روشن باشه. 😕