2777
2789
سلام فاطمه جان
نمیدونم والا دکترم گفت نمیشه میگن بخاطر زور زیاد بخیه امکان داره پاره شه

نامی جون من شوهرم کارمند بانک ملیه واسه همین هم دکترم رو بیمارستان بانک میرم همونجا هم کلاس بارداری داره میرم
@همیشه دنیا اونجوری نیست که تصورشو میکنی@

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش میس مام
نگرانی و استرس بدتره
من خودم 8 ماه به دنیا آمدم اما نی نی 6.5 خیلی کوچولویه
من آمپول ها رو زدم دردام بعد از 2 هفته خوب شد البته استراحت هم کردم تو هم زودی خوب میشی ایشالله
بچه ها راستی توی آخرین سونو که 26 هفته بودم نی نی فقط 910 گرم بود در حالی که خودم خیلی زیاد وزن میگیرم بجای 2 کیلو در ماه 3.5 کیلو در ماه وزن میگیریم
میدونین چی بخورم که نی نی ایم تپول و مپول بشه؟
تو این تاپیکای مختلف که میری نوشته کباب کلا گوشت قرمز دلستر و چیزای پر کالری دیگه تو وزن گیری بچه اثر داره
من یه جایی خوندم به پهلوی چپ خوابیدن هم اثر داره
@همیشه دنیا اونجوری نیست که تصورشو میکنی@
پسلام به همه ی دوستای خوب
هانیه جان این فکرا ممکنه واسه همه پیش بیاد. من که سعی می کنم زود به یه موضوع دیگه فکر کنم. سپردن به خدا بهترین کاره.
من کلاس بارداری نمیرم. نمی دونم اصلا تی شهر ما هست یا نه.
من فکر کنم ماه آخر نی نی میاد پایین.
یونیک جان انشالا بعد از تولد نی نیت حتما یه دکتر واسه سردردت برو اساسی درمان بشه. راستی شما تشک بازی هم گرفتید؟
شیراز چنده؟ اینجا که وحشتناک گرونه. من وسایل بهداشتی رو گذاشتم ماه آخر بخرم تا تاریخش بروزتر باشه.
من یه جای توی اینترنت خوندم سونوی سه بعدی و مخصوصا چهاربعدی خیلی نی نی رو اذیت می کنه. ممکنه خدایی نکرده باعث سوختگی بشه. و حتی الاامکان نباید زمانش از سه چهار دقیقه بیشتر بشه. همون سونوی معمولیش رو هم هروقت دکتر گفت انجام بدید.
الکی هی سونو نکنید
نامی جان
چه بد. خوب کاری کردی استراحت کردی. خدا رو شکر که خطر برات رفع شد.
منم وقتی زیاد فعالیت می کنم یا سرپا می ایستم کمردرد می گیرم و حات تهوع. بعدش زود استراحت می کنم تا برطرف شه.
شماها هم خیلی مراقب خودتون باشید. الان هممون توی سن حساسی از بارداری هستیم. چون احتمال زایمان پیش از موعد هست.
فقط با رعایت کردن یعنی استراحت کافی، کار کم و نخوردن غذاهای خطرناک مراقب باشید. من دیگه ورزش هم نمی کنم. شاید ماه آخر دوباره ورزش کنم.
خدا پشت و پناه خودتون و نی نی هاتون
سلام دوستان
همگی خوبید؟

این بار که رفتم دکترم با عصبانیت بهش میگم تا یه کاری برام بکنه اخه خیلی خونسرد.

نامی جان بد نباشه عزیزم، انشالله که با استراخت همه چیز خوب میشه خیلی مراقب خودت باش. راستس بستنی و موز هم نینی رو تپل میکنه.

راستش فرزانه جون اینجا از 120 شروع میشه که خیلی عادی، من که نخریدم ، اخه هرکی تجربه داشت گفت بدرد نمیخوره.
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.
من عاشقتم سالی.
پانیسا جان
این چند وقت خیلی سر اتاق چیندن و سیسمونی خودمو خسته کرده بودم البته استرس دفاع پایان نامم هم هست :(
درد هام زیر شکم و لگنی بود به حدی که تنهایی نمیتونستم از جام بلند بشم:(
اولا بروی خودم نمیاوردم که دیگران نگران نشن اما رفتم دکتر اونم بیخیال بود و میگفت طبیعییه اما من پافشاری کردم و توضیحات زیاد دادم اونم ترسید و آمپول ها رو داد و قرص
با خاله ام که اونم جراح زنان مشورت کردم قرص ها رو به علت اینکه تپش قلب میاوردم و خودم هم سابقه اش رو دارم نخوردم اما آمپول ها خیلی مفید بود
اما هنوز هم گاه کاهی کمرم میگیره و دردش وحشتناکه :(