2777
2789
ببخشید کار داشتم رفتم نی نیم دختره من ودختر أولم دوست داریم اسمش تک باشه وتو فأمیل ودر وهم سایه نداشته باشیم وحتی فراوان یش راتوسایت ثبت أحوال چک میکنم ولی شوهرم اسمی را که بشنوه به نظرش قشنگ بیاد انتخاب میکنه حتی اگه زیاد شنیده باشیم یا قدیمی باشه خوب طفلک زیاد بااسم دخترانه سر وکار نداشته ولی من ودخترم که اسم همه بچه های مدرسه شون را بلدیم میدونیم چه اسمی زیاد شده به نظرتون چیکارکنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. نی نی منم دخمل هستش. توی سونوی سه بعدی در هجده هفتگی متوجه جنسیتش شدم.حالا هم طبق همون دارم سیسمونی دخترونه تهیه میکنم.من الان بیست وهشت هفته دارم واز سونوی غربالگری هجده هفته هنوز دکترم نگفته برم سونو. دکترم بهم گفته نینیت ریزه میزه هستش در صورتی که من وشوهرم هردوقدبلندیم.حالا خیلی ناراحتم اخه من به خاطر دیابت بارداری رژیم میگیرم میترسم نینیم کوچولو مونده باشه.من توی بارداری خیلی اذیت شدم آخه اولش کم کاری تیروییدداشتم وتا حالا استرس نینیم رودارم وهمش نگران مغز و...نینیم هستم.
راستی بچه ها شمابیشتردوست دارین طبیعی زایمان کنیدیا سزارین؟
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
تهران نیستم.از زایمان طبیعی بیشتر از عمل سزارین ترس دارم.شماها نی نیهاتون خیلی تکون میخوره؟من با اینکه هفته بیست وهشتم تکونای نینیم انگار کمتر شده.شایدم بخاطر سرماخوردگی هست که چندروزه گریبانگیرم شده.
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
به نظر من نگران ریز بودن نی نی هاتون نباشید. من که هنوزم کسی ندونه با دیدنم متوجه بارداریم نمیشه. خودم حس می کنم نی نیم ریزه باشه. البته توی سونوهایی که تا حالا انجام دادم وزن و اندازه هاشو گفتن طبیعی هستش.
کلا نی نی هایی که اولش خیلی ریزن بعدا خیلی بلند قد میشن. دیدم که میگم.

من خیلی دلم می خواست که بتونم طبیعی بچه رو به دنیا بیارم. اما فکر نکنم از پسش بربیام. از اولش هم به دکترم گفتم احتمالا باید سزارینم کنه. اونم میگه نظر نهایی رو ماه آخر می تونه بده.
رادمان جان عزیزم من 1ماه پیش سرما خوردم و تنها راه درمانش :1چند ساعتی یکبار اب نمک قرقره کنی،صبح ها شیر نشاسته داغ بخوری ، روزی 2.3 بار هم اب گرم اب لیمو باعسل بخوری. اگه اهل داروهای گیاهی هم باشی، به دانه چهار تخمه و شیرین بیان هم که معجزه میکنه. اینا هیچ ضرری هم واسه بارداری نداره..البته لیمو شیرین و پرتقال هم یادت نره همچنین بخوور.البته وقتی طب داری نباید پرتقال بخوری.

هانیه جان عزیزم منم فقط یکبار به دستور دکترم رفتم سونو اونم هفته 12 بود واسه غربالگری، باقیش خودش واسم سونو میکنه، پس نگران نباش، راستی عزیزم واسه دیابت فقط چیزای پر قند نباید بخوری، فکر نکنم کباب ضرری داشته باشه، اخه کباب بچه رو تپل میکنه، نگران نباش عزیزم بعضی وقتها این دکترا یه چیزی میگن، ولی تا بچه خودش نیاد معلوم نمیشه چطوری.
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.
من عاشقتم سالی.
سلام فرزانه جون ، واااای که من عاشق بوشهرم ، باورت میشه واسه ماه عسل با شوهرم اومدیم بوشهر، اخخخخخ که چقدر حال داد.

دوستان من بدجوری طرفدار طبیعی هستم، البته اگه اورژانسی پیش نیاد.حسابی خودمو اماده کردم حالا تا ببینم خدا چی میخواد.

الی جون نگفتی اسم بچه اولت چی؟ و الان چه اسم هایی رو انتخاب کردی؟
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.
من عاشقتم سالی.
دیشب از زیر دل درد مردم نمیدونم این چه دردیه؟دکتر گفت چیزی نیست پس چرا درد میکنه؟کی بهمن میاد؟هم دلم میخواد نی نیمو ببینم هم دردا و بی خوابیا کم بشه گرچه میدونم نی نی بیاد نمیذاره بخوابم.بازم سر سزارین یا طبیعی پرسیدم از دکترم اما جواب نداد گفت ماه اخر ولی فعلا طبیعی ترسیدم یه کم میگه خودم از اولش میام پیشت نترس اما من میترسم