2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. من بعضی اوقات یه سری نگرانی راجع به نی نی پیدامیکنم . مثلا میگم اگه زبونم لال خدای ناکرده چشمش یا گوشش یا...چزیزیش باشه چه خاکی به سرم بریزم :( شماها هم این فکرامیاد توی ذهنتون؟ هرچند که بخدا سپردم که ایشالا بارداریم ختم به خیربشه اما بازم بهش فکرمیکنم.راستی کباب برگ نینی رو بییشترچاق میکنه یا جوجه کباب هم تاثیر داره؟
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
سلام بر دوستای عزیز خوبید روز خوبی رو تا الان پشت سر گذاشتید من آخرین روز کاریم رو دارم سپری میکنیم خیلی خوشحالم فقط میترسم تو این 2-3 ماه آخر تو خونه بمونم وزنم زیاد بشه چون من خیلی به تناسب اندامم حساسم و کاملا کنترل شده وزن زیاد میکنم امید وارم بتونم خودم رو کنترل کنم شما چطور رو وزنتون کنترل دارید؟
منم دیروز جلسه اول بود که میرفتم به نظرم خوب اومد مخصوصا ورزشهایی که داشت که واسه کاهش کمردرد یبوست سوزش معد و خیلی چیزای دیگه بود
ولی فقط واسه زایمان طبیعی نیست من خودم اصلا نمیتونم طبیعی زایمان کنم ولی خوب یه ورزشهایی داشت که حتی واسه بعد زایمان که شکم شل نشه
حالا 6 جلسه دیگه باید برم
@همیشه دنیا اونجوری نیست که تصورشو میکنی@
آره گلم کلا طرز درست نشستن درست خوابیدن و کلا خیلی چیزای مفیدی که شاید ما تا حالا انجام نمیدادیمو یاد داد مثلا میگفت موقع ظرف شستن یه چیزی مثل کاسه یا ماهی تابه یا چهار پایه کوچیک بذار زیر پات که پات مدام آویزون نباشه مرتب جای پاهاتو باهم عوض کن

حالا قرار سی دی آموزشیشو بهم بده برای خودم رایت کنم که ورزشها رو از روی اون انجام بدم
من واقعا خیلی کمردرد میکشم
خواهش میکنم دوست جونم
@همیشه دنیا اونجوری نیست که تصورشو میکنی@
سلام نینی ها جون عزیزم مبارک روز اخر کاری، حالا دیگه میتونی وقتتو با نینی نازت و همسر خوبت بگذرونی، عزیزم نگران نباش انشالله از برکت وجود این فرشته ها خدا خودش به زندگی هامون برکت مادی و معنوی میده.

فرزانه جون منم دقیقا تو زمستان اومدم بوشهر که واقعا عالی بود.
اره عزیزم من تقریبا همه چیزارو گرفتم دیگه فقط مونده تخت و کمدی رو که سفارش دادیم برامون بیارن.که فکر کنم فردا پس فردا برسه.

پانیسا جان من نمیدونم هزینش چند، فکر نکنم ضرورتی نداشته باشه انجام بدیم اگه دکتر مون از سلامت نی نی هامون مطمئن هست پس واسه چی سونو 3بعدی کنیم.
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.
من عاشقتم سالی.