2777
2789
سلام زهرا جان
شماخوبی؟

منم اگه این سردردا بزاره خوبم.

الانم بزور یه شفته پلو واسه خودم پختم و خوردم با اجازتون یه دلدردی گرفتم که نگو.
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.
من عاشقتم سالی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از همیشه سردرد داشتم ولی با این تفاوت که قبل بارداری یه مسکن میحوردم و زود خوب میشدم ولی الان باید تحمل کنم.

ممنون عزیزم امیدوارم بارداری هممون به خوشی تمام بشه.

راستی زهرا جون شما کی بهت تاریخ زایمان دادن؟
من عاشقتم سالی.
اره من 4 سالگیم فتخ ناف و یه چیز دیگه (فکر کنم اپی کاسنیه) عمل کردم اونموقع 20 تا بخیه خوردم
الان دکترم میگه طبیعی نمیتونی بخاطر بخیه هات
اون که 100% همین که هر روز ضربه هاشو حس میکنم 1000 دفعه خدارو شکر میکنم که کمکم کرده تا اینجاشو سپری کردم
@همیشه دنیا اونجوری نیست که تصورشو میکنی@
اخی عزیزم چقدر کوچولو بودی. خدارو شکر که الان خوبی.

اصلا نگران نباش انشالله سالم میاد تو بغلت.

عزیزم من حسابی از سر درد و کدف درد کلافم میرم یکم دراز بکشم.

مراقب خودت و کوچولو باش. فعلا
من عاشقتم سالی.
سلام دوستان
منم مامان بهمن هستم...

زهرا جان چرا طبیعی نشه. بعد از 5 سال از عمل شکمی - تازه سزارین - به راحتی میشه زایمان طبیعی داشت. تازه تو ایران 5 سال هست به خاطر نبود تجهیزات. کشورهای دیگه 1 سال و نیم فقط نمیشه طبیعی زایمان کرد.
زیور آلات خوشگل برای خانمهای خوشگل ...http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=23984
سلام به همه دوستای گلم مامانای بهمنی :)
نمیدونین این چند وقت نبودم چه اتفاقایی افتاد
یه عالمه درد داشتم رفتم دکتر بهم آمپول و قرص داد گفت بخاطر استرس و فشار کاری که به خودم آوردم نزدیک بوده نی نی زودتر به دنیا بیاد و مجبور شدم استراحت کنم
شماها هم اگه درد داشتین حتما پشت گوش نندازین بعضی از درد ها طبیعی نیست
هانیه جون خوش آمدی :) منم همیشه از این نگرانیا زیاد دارم اما جز توکل نمیشه کاری کرد
زهرا جان کجا کلاس میری؟
یونیک جان بیشتر مواظب خودت باش به دکتر راجع به سر دردات گفتی؟چون خون زن باردار غلیظه یه مقداری نگران کننده است یه مشاوره پیش دکتر مغز و اعصاب برو حتما
بوووس بووس واسه همه مامانا و نی نی های معصومتون