2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه با دست نه اما وقتی تکون می خوره کاملا محسوسه. باباش هم می تونه ببینه. نی نی من موقع خواب اذیت نمی کنه. نمی دونم چرا احساس می کنم نی نی من کمتر از بقیه نی نی های هم سنش تکون می خوره. آخه اینجا همه مثل شما میگن از تکونای نی نی شون کلافه شدن
خوب بچه ها با هم فرق دارن زیاد حساس نشو وقتی دکتر میگه همه چیش خوبه دیگه حساس نشو
مامانم میگه من خودمم خیلی اذیت میکردم تو شکمش ولی داداشم آروم بوده
@همیشه دنیا اونجوری نیست که تصورشو میکنی@
خواهش میکنم،آره همه چیشو خریدم ولی هنوز نیاوردم تخت و کمدش رو آخر برج دیگه میارن وسایلش هم خونه مامانمه که وقتی کمد ایناش اومد میریم میاریم
البته من خونم یه خوابست اتاق بچه ندارم باید تختشو کنار تخت خودم و کمدشم جاهای دیگه خونه جا بدم
شما سیسمونیتو چیدی؟
ما هم تخت و کمد و سفارش دادیم بسازن. فکر کنم یک ماهی طول میکشه. از سیسمونی تیکه های بزرگ رو تقریبا خریدیم. خورده ریزا مونده. همونای هم که خریدیم خونه مامانم هست بعد که تخت و کمد بیاد اونارم میاریم. خونه ما دو خوابست اما بازم جامون خیلی کمه به مکافات می خوام وسایلشو جا بدم.
شما که خونت دوخوابست به مشکل میخوری دیگه من چی بگم
منم قراره تو یه راهرو کوچک که بین پذیرایی و بالکنمه کمدشو بذارم گهوارشم تو پذیرایی تا اگه خدا بخواد تا سال دیگه شاید خونه رو عوض کنیم
ایشالا به سلامتی بیاد و استفاده کنی
مادر شوهرم اومد خونمون فعلا خداحافظت
سلام نی نی من هم بهمن ماهی هستش.هیچ کدوم ازشماها دیابت بارداری هم داره؟
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم
دختر قشنگم اولین لحظه ی دیدار با تو بهترین خاطره ی عمر من بود.ممنون که مادر شدن رو با وجود نازنینت بهم هدیه دادی.دوستت دارم