2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان و مامانای گل.
امیدوارم این چند روز تعطیلی به همه خوش گذشته باشه و مارو هم دعا کرده باشین، من که به فکر همه بودم.

من این روزا خیلی نمیرسم بیاو سر بزنم، اخه این سردردا حسابی کلافم کرده و جونی واسم نزاشته دعا کنید بهتر بشم تا مثل همیشه شادو پر انرژی باشم
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.
من عاشقتم سالی.
ممنون دوستای گلم.

اره فرزانه جون : قبل از حاملگی 2تا سردرد بد تو پریودی میگرفتم. تو حاملگی هم کل ماه 4 از ساعت 11 صبح تا 12 شب که میخوابیدم بدون وقفه سردرد داشتم اما دقیقا سر یک ماه تمام شد و واقعا سخت بود، الان هم که....

بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.
من عاشقتم سالی.
یونیک جان
من فکر نمی کنم چون از قبل هم سابقه ی سردرد داشتی الان این مشکلت جدی باشه. نگرانش نباش و بسپر به خدا همه چیزو انشالا بخیر می گذره.
پانیسا جان
من یه تعداد وسیله گرفتم البته بیشترشو مامانم گرفته
سرویس کالسکه که شامل کالسکه، کریر و کیف حمل وسایل هست مارک مامالاو. دلم می خواست گودبی بی بگیرم مخصوصا از اونا که دسته کالسکش رو به مادر میشه. اما مغازه ای که خرید کردیم گرو بی بیهاش خوشگل نبودن. اینای که گفتم 1و400 بود البته ما کلی چونه زدیم. وان حمام. ست تنپوش حمام، یه تشک تعویض سایز بزرگ، یه دست سرهمی سایز صقر ( هنوز بلاسارو کامل نکردم) یه چفت پاپوش خیلی کوچولو، یه شیشه شیر پیرکس فکر کنم مارک نابی یادم نیست. سویس خواب مخصوص تخت نوزاد و سرویس خواب شامل تشک، لحاف و بالش واسه رو زمین که این دوتا با هم ست بودن. تب سنج، دماسنج. همه ی اینای که گفتم دو میلیون و صد و چنجاه پول دادیم.
البته هنوز کامل نیست. مثلا مینی واش و گهواره هنوز نگرفتیم. لباس و لوازم جانبی برای نوزاد کلی مونده هنوز. مامانم تعدادی از خورد و ریزارو گرفته که شامل کلی لباس خونه ای هست گرچه زیاد تو سلیقه ی من نیست اما چه میشه کرد نمی تونم این همه رو بزارم کنار باید استفادشون کنیم.
اگه چیزی اضافه شد می گم بعدا
راستی یه پیشنهاد به همه ی مامانا
اگه موافق باشید انشالا بعدا که همه وسایلشون کامل شد عکس بزاریم نظر همو بدونیم.
مواظب خودتون باشید
پاتیسا جان
من تهران نیستم. از بوشهر خرید کردم. بوشهر هم کلا شهر خیلی گرونیه.
من توی چند تا مقاله خوندم که شیشه های تلقی یه ماده ای توشون هست که خیلی خیلی واسه سلامت بچه مضر هست. مامانم چند تا تلقی خریده میگه زود به زود عوضشون کنم. اما من می ترسم. فکر کنم بیشتر از پیرکس استفاده کنم. معمولا قیمتشون بالای 18 یا 19 هست یادم نیست اینو چند گرفتیم. البته سایز کوچک بود به گرونیه بزرگاش نبود. مارک خوبش تا 40 هزار و خورده ای هم میرسه حتی توی داروخانه هم همین حدود قیمته.
خوش بحال مامانای تهرانی.
یه خیابون بهار دارید هم همه چیز توش پیدا میشه هم فکر کنم به قیمت باشن.
آره شما راست میگید. خیلی همه چیز گرونه. همش سعی می کنم فقط چیزای که خیلی ضروری هستن بخریم. بعضی از وسایل هم الان نمی گیریم بعدا که لازم شد و سنش شد می گیریم. مثلا صندلی غذا و خیلی از لباسای مخصوص چند ماهگی رو از الان نمی خرم. حتی کفش هم نمی خرم. در حال حاضر فقط جوراب و پاپوش.
راستی شما ساک حمل می گیرید؟
نمی دونم قنداق فرنگی کفایت می کنه یا ساک حمل هم ضروریه؟
گرچه چون بچه زمستون میاد ساک حمل محافظ بهتری هست در مقابل سرما