2777
2789
سلام. بچه ها خوبیییید؟
من ورزش خاصی نمی رسم انجام بدم. یه کم نرمش و پیاده روی مختصر تو رفت و آمد اداره و خونه!

شکم من چون از اول هم چاق بودم . الان خیییلی به چشم میاد....همه تو خیابون متوجه میشن

من دکتر مغازه و بیمارستان فرمانیه یا چمران رو درنظر دارم اما الان پیش دکتر اویسی میرم

تکونای نی نی منم وقتی به پهلو می خوابم زیاد میشه
انگار مشت میزنه میگه پاشو! دردم گرفت

منم پرسیدم دکترم گفت بخاطر نی نی نیست که می گن بشینید و بعد به پهلوی دیگه بخوابید. بخاطر کمر خودتونه
که من گفتم مشکلی ندارم...آروم از این پهلو به پهلوی دیگه می چرخم

بچه ها لطفا فعال باشید دیگه ما به نظرات و تجربیات و اطلاع از حال و روز هم احتیاج داریم. تقو.یت روحیه میشیم..

کیا سرکار میرن و تا کی قصد دارن برن؟ چند وقت قبل زایمان قصد دارن برن تو مرخصی؟؟

بچه ها سوال خیلی مهمی که من دارم اینه:

"بعد از زایمان چطور میتونم از پله های خونمون که 4!!! طبقه اس بالا برم و مشکلی برام بوجود نیاد؟؟"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام میس مام عزیز
انشاالله که همه ما انتخابای درستی داشته باشیم، من که خیلی نگرانم.
خوب عزیزم این که تعجبی نداره همه ما الان دیگه همه میفهمن بارداریم مگر اینکه فکر کنن البالو با هسته قورت دادیم

من که سر کار نمیرم ولی به نظر من از وقتی که واقعا احساس کردی انرژیت داره تحلیل میره دیگه نرو، ولی در کل چون به کار عادت داری بد نیست واسه روحیت بری.

عزیزم واسه تو و همه مامانای نینی سایت دعا میکنم که بچت زردی نگیره ، اخه اینجوری دیگه مجبور نیستی تا 1 یا 2 هفته اول زیاد از خونه بیرون بیای.
راستی مگه چند روز اول نمیری خونه مامان اینا؟
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.
من عاشقتم سالی.
سلام به همه
من تا ماه اول می رفتم سرکار. اما بعد بخاطر ویارم دیگه نرفتم بعدش هم ویارم خو ب شد به دلیل اینکه شغلم اعصاب خورد کن هست خودم نخواستم برم. الان 6 ماهه استراحت باحالم. برای پهلو به پهلو شدن هم دکترم بهم گفت فقط ماههای آخر هست که باید بشینیم بعد بچرخیم اما من خودم الان دو ماهه این مدلی جا بجا میشم. گرچه بدخواب میشم اما اشکال نداره تمرینی میشه واسه بعد که نی نی میاد.
راستی یه سوال خیلی مهم:
مگه میشه دکترمون یکی باشه اما اونی که قراره عمل کنه یکی دیگه؟!!!
من از اولش همش دلم می خواست یه نفر دیگه عملم کنه اما خوب فکر کردم زشته اینو به دکترم بگم. برای این مورد چجوری باید مسئله رو مطرح کنم با دکترم؟
یا این یه موضوع عادی هست و خودشون می دونن؟
میس مام عزیز
سعی کن همراه با آب آشامیدنیت یه عرق خنک مثل کاسنی هم بخوری تا انشالا نی نیت زردی نگیره. منم خیلی دلم می خواد بتونم کاری کنم که زردی نگیره. میگن اگه غذاها و نوشیدنی های خنک بخوریم تاثیر داره.
سلااااام دوستای گلم
میس مام جونم
منم تا 4ماهگی میرفتم سر کار اما چون کارای پایان نامم مونده دیگه نمیرم
بستگی داره کارت چجوری باشه و قدرت بدنی خودت چجوریاست!!
پله بالا رفتن همین الان هم واست زیاد خوب نیست خیلی باید مراقب باشی اما اگه زایمانت طبیعی باشه و زیاد بخیه هم نخوری بعدش فک کنم زیاد مشکلی نداری اما سزارین واست خیلی سخت میشه.. زمین صاف هم به زور راه میری چه برسه 4 طبقه پله!!

فرزانه جونم
اگه میخوای دکتر دیگه ای عملت کنه باید حداقل از 3 ماه قبل از زایمان دکترتو عوض کنی!!مردم که بیکار نیستن وقت بزارن آخرشم بری پیش یکی دیگه و پولش بره توی جیب اون یکی!!
عرق کاسنی و خنکی هم شنیدم ماه آخره مخصوصا واسه مامانای پسردار.. اگه مثل من زود سردیتون میکنه توصیه نمیشه

موفق باشین مامان خوشکلا
بووس واسه خودتون بووس واسه نی نی هاتون
دوست من که بچه دومش بدنیا اومد می گفت ماه آخر اگه روزی یه لیوان خاک شیر و یه انار بخوری از زردی بچه جلوگیری می کنه....
می گفت بچه اولش زردی شدید داشته اما برای دومی این کارو کرده و حتی یه روز هم زردی نگرفته. بنابراین وقتی می گن به خون پدر مادر بستگی داره و نمی شه جلوشو گرفت احتمالا درست نیست

درمورد پله ها هم چی بگم... هرچی سعی می کنیم خونمون رو عوض کنیم نمی شه که نمیشه

دلم می خواد بیام خونه خودم اینطوری راحت ترم. مامانم که می گه حداقل 10 روز باید پیش من باشی

اما از این که داداشام اذیت بشن و گرفتار می ترسم. آخه شب تا صبح احتمالا بی خواب می شن از دست نی نی جونی

خب اونا هم سرکار میرن دیگه
با اینکه خونشون بزرگ و جاداره و هرکدوم اتاق خودشون رو دارن ولی خب نگرانم . ترجیح میدم خونه خودم باشم

درمورد عوض کردن دکتر هم این معموله... چیز عجیبی نیست... آدم بارداریشو با یه دکتر که می دونه تو این زمینه مهارت بیشتری داره سپری می کنه و قاعدتا خب حق ویزیتش رو هم بجاش میده مثل همه متخصص های دیگه

اما عمل سزارین و زایمان رو میشه بنا به دلایلی مثل انتخاب بیمارستان و مهارت پزشک و نوع بیمه و دستمزد دکتر و دلایل دیگه با کس دیگه بود که اونم خب دستمزد عملش رو میگیره.
اصلا عجیب و غیرمعمول نیست. نگران نباشید

من خودم از مهارت دکترم در مراقبتهای بارداری مطمئن بودم و بهم آرامش می داد و این دوران رو به خوبی باهاش گذروندم... اما آخرا میرم پیش مغازه برای زایمان. چون زایمان اونو بیشتر قبول دارم
بچه ها شما هم بدن درد دارید؟
مفاصلتون درد نمی کنه؟

انگشتای دست راستتون خواب نمیره؟
دارو چی استفاده می کنید؟

هر دارویی رو چقد و تا کی مصرف می کنید؟

ورم چیییییییییی؟
من خیلی ورم اذیتم می کنه

بگید ببینیم چطورید شماها؟
اگه انگشتات خواب میره شاید کم خون شدی عزیزم.
من که حسابی کلافم.
شبا شکمم سفت سفت میشه و گاهی زیر دلم خیلی درد میگیره،
خیلی ناگهانی شکمم بزرگ شده و شبا کلا نفسم در نمیاد نمیدونم در عرض چند روز چرا یهو انقدر تغییر کردمو نا توان شدم.

من از اول یه مقدار ورم کردم ولی الان گاهی کم و زیاد میشه.
اگه دست و صورتت خیلی ورم کرده حتما به دکترت بگو.
دارو هم دکتر به من ویتامین بارداری، اهن و کلسیم داد ، البته یه مدت هم ایزوپرین میخوردم چون درد زیر دل داشتم، واسه کاهش انقباضات بهم داد.
شما چی مصرف میکنی؟
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.
من عاشقتم سالی.
2810