2777
2789
بچه ها من واسه تکونای نینیم رفتم دکتر سونو گفت بچه گاهی میره مرخصی و استراحت میکنه اصلا وسواس نداشتع باشید,راستی فرزانه جون منم انجلاتو خریدم کالسکه,کریر,رورویک,فوقالعادست,خیلی کاربردیه,کلا شد 1800,000
تومان
به تن لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر شما فعالین مامانای بهمنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام به همگی
اشکال نداره فرزانه جون به نظر من تو حاملگی کلا همه چیز غافلگیر کننده و یهویی .
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.
من عاشقتم سالی.
سلام خانوم گلی
نمیدونم چرا انقدر واسم اشنایی، قبلا جایی ندیدمت؟
مثلا تو تاپیک مامانای دی ماه یا شاید تو خاطرات زایمان؟
در هر صورت خوش اومدی عزیزم.
هفته چندی ؟
دکتر بهت کی وقت داده؟
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.
من عاشقتم سالی.
با سلام خدمت شما پدر و مادر گرامی

آیا میدانید میتوانید فرزند تازه متولد شده خود را با پرداخت روزانه 1000 تومان حق بیمه بیمه عمر کنید.

ایا میدانید با پس انداز روزانه 1000 تومان حق بیمه میتوانید هزینه های تحصیل . اشتغال . ازدواج و جهیزیه و ... را از امروز تامین کنید؟

آیا میدانید فرزند تازه متولد شده شما میتواند از سن 20 سالگی حقوق مستمری بازنشستگی مادام العمر دریافت کند؟

آیا میدانید بیمه عمر را میتوانید درب منزل و یا محل کار خود خریداری کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=607178&PageNumber=1&msg=ok

شما میتوانید تمامی سوالات خود را در مورد انواع بیمه های عمر و تامین آتیه در این صفحه مطرح کنید و از کارشناس مربوطه پاسخ بگیرید.
www.bimepasargad.mihanblog.com

بهترین سرمایه گذاری با کمترین پس انداز برای آینده فرزندان
سلام بچه ها منم به امیدخدا پسرم جیگرم بهمن به دنیا میاد..بچه ها چند تا سوال داشتم همیجا بپرسم که دیگه الکی تاپیک نزنم..
من قبل از بارداری 51 کیلو بودم ..هفته های اول بارداری شدم 54 کیلو بعد که ویار شدید گرفتم دوکیلو کم کردم اما بعد از خوب شدن ویارم اضافه وزن گرفتم الان هم که هفته 24 هستم 60 کیلو شدم اما دستا و پاهام هنوز هم مثل قبل از بارداریم میمونن یعنی اصلا تپل نشدم شکمم هم اگر کمی لباس گشاد بپوشم اصلا معلوم نیست حامله هستم پس این 9 کیلو وزنی که گرفتم کجاست؟؟؟ راستی اصلا هم باد نکردم..قدم هم 168 هست.
بچه ها من خیلی استرس گرفتم همش نگرانم که نتونم پوشک بچمو عوض کنم می ترسم از بچه کوچیک فکر می کنم صدمه می بینه اصلا خیلی خیلی حساس شدم.
ان شاا... تن خودتون و بچه هاتون سالم باشه و هممون بتونیم نی نی هامون رو سالم بغل کنیم
قالب اختصاصی وبلاگ برای کودک شما
http://www.gogoli-temp.blogfa.com

کسانی که قصد سفارش قالب دارند می توانند از طریق ای میل یا وبلاگم با من ارتباط برقرار کنند.
سلام
پسر فندق منم بهمن به دنیا میاد ایشالله
بچه ها می تونین کمکم کنین من هنوز بیمارستان و دکترم و انتخاب نکردم :(
هرجا یجوریه یه قیمتیه!!
دیووونه شدم
نمیدونم ملت چه جوری حساب میکنن؟!!
میگن خاتم سزارین میشه 4تومن بعد قیمت اتاق و همراه و تخت نوزاد و روش بکشی که میشه 5 تا 6!!!
صارم که دیگه بدتر طبیعی 3تومن بعد قیمت های دیگه رو روش بکشی تا 7 تومن میشه!!!
یکی درست و حسابی به من بگه قیمت زایمان توی صارم و خاتم الانبیا چنده؟؟
قیمت آخرش. میخوام نه قیمتی که توی لیستشون میزارن و آخرش یه چند میلیون اضافه تر میشه!!
خواهشا کمکم کنین
سلااااااااااام. چقدر خوبه اگه همه مامانای بهمنی اینجا فعال باشن!

من مامان یه پسری بهمنی هستم. تاریخ زایمانم ایشالا 11 بهمنه....

تا اواسط آذر سرکار میرم و بعدش میرم مرخصی

از تکونهای نی نی هم بگم گاهی زیاد میشه گاهی کم

بعضی وقتها می گم با من انگار دعوا داره به من حمله می کنه

سیسمونی هم بیشترشو خریدم..... خییییلی همه چی گرون بود تا حالا حدود 7/5 میلیون هزینم شده( البته بابام)

دیگه اینکه مشتاق زایمان طبیعیم... تا ببینیم چی میشه
تهرانم و می خوام با دکتر مغازه زایمان کنم.

خب ! شما بگییییییییییییید
بچه ها چرا کسی جواب منو نمیده
بچه ها شما چند ساعت در روز پشت کامپیوتر هستید؟؟؟؟ به نظرتون به نی نی ضرر می رسونه شوهرم بدجوری حساسه کشته منو همش میگه چقدر نشستی پشت دستگاه از یه ساعت بیشتر نشه منم کارم با کامپیوتره چکار کنم خوب؟؟؟
قالب اختصاصی وبلاگ برای کودک شما
http://www.gogoli-temp.blogfa.com

کسانی که قصد سفارش قالب دارند می توانند از طریق ای میل یا وبلاگم با من ارتباط برقرار کنند.
2810