2777
2789
میس مام جون مبارکت باشه عزیزم من برخلاف تو مشتاق زایمان سزارین هستم البته شوهرم بیشتر مشتاقه میگه الا و بلا سزارین خودمم بدم نمیاد اخه خیلی خیلی از طبیعی می ترسم مثل فوبیا شده برام
قالب اختصاصی وبلاگ برای کودک شما
http://www.gogoli-temp.blogfa.com

کسانی که قصد سفارش قالب دارند می توانند از طریق ای میل یا وبلاگم با من ارتباط برقرار کنند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان اینجور که پیداست من از همه جلو ترم.
من هفته 29 هستم واخر دی نینیم بدنیا میاد.
خانوم گلی فکر کنم امسال سال پسدف اما غصه نخور من یه فرشته کوچولوی دختر دارم
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.
من عاشقتم سالی.
الی گلی جون این چیزا عجیب نیست اصلا بهش فکر نکن من تا الان 13،14 کیلو اضافه کردم همه میگن شکمت خیلی بزرگ نشده خودمم خیلی تغییر نکردم منم نمیدونم پس این همه وزن کجا رفته ولی به هرکی میگم میگن کم میکنی حالا کی نمیدونم.
من عاشقتم سالی.
میس مام عزیز من از بچه های تهران تعریف دکتر مغازه رو زیاد شنیدم، اینشاالله که واقعا خوبه.

منم مثل تو بدجوری طرفدار طبیعی هستم حالا دکترم بهم پیشنهاد زایمان در اب بهم داده ولی گیجم نمیدونم چکار کنم.

من زیاد میام اینجا سر میزنم ولی هیچکس نیست، اگه بدونم شما زود به زود میاین و واقعا فعالین ، منم قول میدم فعال باشم.
من عاشقتم سالی.
سلام به همه
در مورد اضافه وزن: من قدم 168 هست قبل از بارداری 57-58 کیلو بودم بعد تو ماه های اول بخاطر ویار شدید وزن کم کردم اما بعدش که ویارم خوب شد اضافه کردم. الان فکر کنم از 60 بیشتر باشم. منم بهم میگن شکمم معلوم نیست. اما به طور کلی همه جای بدنم پرتر شده خودم اینو متوجه میشم. لباس گشاد می پوشم که شکمم معلوم نباشه. چقدر قیمت زایمان توی تهران گرونه. اصلا قابل مقایسه با شهرستان ها نیست.
من هنوز هیچی واسه نینیم نخریدم. وقت نشده هنوز بریم خرید.
راستی من هفته 25 هستم اما تاریخ تولد نینیم 19 -26 بهمن هست. این البته واسه طبیعی، چون احتمال داره سزارینی باشم ممکنه زودتر نینیم دنیا بیاد.
راستی خانوما شما چه ورزشهایی انجام میدید؟
سلام منم تو هفتهی 25 هستم ولی شکمم به چشمم نمیاد ولی بقیه میگن بزرگه.
بعضی وقتا نگران میشم
الانم تکونای نی نی رفته طرف مثانم که خیلی مسوزه یهو وجا میخورم این طبیعیه؟
خدایا از من بگیر هرانچه تو را ازمن میگیرد
Lilypie Maternity tickers
فرزانه جون بهتر دیگه خریداتو انجام بدی من الان هفته 30 هستم واقعا همه چیز برام مشکل شده ، تازه لگن درد هم گرفتم که کلا خوابمو مختل کرده. تمام توانتو بزار واسه ماه اخر که فقط بتونی پیاده روی کنی و بعضی کارای شخصی.
من عاشقتم سالی.
تیک تاک جون منم شکمم به چشم خودم نمیاد ولی همه میگن اووووووووووووووووو عجب شکمی
کلا این نینیها صاحب اختیارن هرجا دلشون بخواد میرن ، من که نینیم یه مدت کلا رو مثانم بودو منم همش دستشویی بودم.
الان هم که کلا این ناف منو پیدا کرده و شده بازیچش.
من عاشقتم سالی.
سلام بچه ها
منم هفته 25 ام، نی نی منم خیلی تکون میخوره اما بعضی وقتا یه حرکت هایی توی واژن دارم!!
وقتی به پهلو چپ میخوابم اینقد تکون میخوره تا بلند شم، شما هم همینجورین؟
راستی دکترم بهم گفته احتیاجی نیست موقع این پهلو به اون پهلو شدن بشینم اما من میترسم، دکتر شماها چی گفته؟
راستی منم سؤال فرزانه رو دارم چه ورزش هایی انجام میدین شماها؟
2810