بچه ها من شدیدا وسواس فکری دارم ، چند باری هپ دکتر رفتم میگن باید خودت به خودت کمک کنی ، به طوری که مشکل سه سال پیش یادم میوفته مغزمو میخوره ، بچه ها کمکم کنید تورو خدا ، خسته شدم دیگه
یه سوال دارم خانمی ازتون، میشه بگین کسی حرف بهتون زده باشه رودر روخیلی توهین کرده باشه یا پشت ...
ببین دوست من امام از قتلی که یه شب ازش بگذره چه برسه به حرفی که یکسال ازش گذشته !!!درد داره ولی خود خوری چه فایده داره جز خدای نکرده بیماری اعصاب و ام اس و لرزش دست ؟وقتی این فکر اومد تو ذهنت همون ثانیه برو سراغ یه کاری یا سریع یه فیلم پخش کن درگیر داستانش شو یا به کسی تلفن کن یا هرکار دیگه که ذهنت منحرف بشه از اون موضوع قبلی والی با درگیری ذهنی و نشخوار فکری از تو خودتو میخوری و تموم میکنی
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم همینجوریم اینقدر سر یه نوضوعی که خیلی وقته مثلا تموم شده با خودم حرف میزنم حتی تو ذهنم دعوا هم میکنم بعضا گریه میکنم بعدا میبینم چندساعت اینجوریم واسه همین اعصاب نمونده برام سردیجات ایناهم زیاد میخورم بدترمیکنه وسواس فکری خیلی بدهستش
خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️
همین کار رو جدیدا میکنم جون من بابت همین مشکل دیابت عصبی گرفتم همش انسولین میزنم
من خودم تجربه داشتم گیربده ولکنت نیس پس بهتر بیخیال بشی زندگی ارزش نداره همه کس مشکلات وبدبختی و توهین دیگران تو زندگیشون اکثرا بوده بقول دوستمون فراموش کن بسگار بخدا چرا همش درگیرشم و اعصاب خودمو بهم بزنم وهزاربیماری. بیخیال گلم
السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).
روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
اره دردام منظم نیست امروز هفته چهلم تمام میشه خسته شدم همه کاری کردم پیاده ردی دوش آب گرم و....درد دارم ولی منظم نیست
روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
اره دردام منظم نیست امروز هفته چهلم تمام میشه خسته شدم همه کاری کردم پیاده ردی دوش آب گرم و....درد د ...
بعضی بچه ها تو هفته چهل و یک میان اما شما چهل هقتت تموم شد برو پیش دکترت بگو واسه زایمان بستری کنن چون خدا نکرده خطرداره واسه بچه.من پسرم بند نافش دور گردنش بود .هفته چهل و یک بودم دو سه بار سونو دادم هیچی معلوم نشد.اخرش دیدم دردام نامنظمه رفتم پیش دکترم فهمیدم بچه تو سونو وزنش زیاده به اصرار و هزار مکافات گفتم سزارینم کنن چون بچه بزرگ باشه خطرناکه طبیعی. واقعا اشکام یسره میومد چون سزارین نمیکردن هیج جا.مشهد سخت میگیرن.خلاصه رفتم اتاق عمل و وقتی دکتر شکمم رو برش داد بلند گفت خدا بهت رحم کرده نرفتی طبیعی .بتد ناف دور گردن بچه بوده امکان دور از جونش خفگی بوده.اونجا خدا رو حس کردم که چرا همش به دلم افتاده بود سزارین.اخه من حتی کلاس بارداری رفته بودم و ماما همراه گرفته بودم واسه طبیعی اماده بودم یهوو دلم اشوب شد گفتم سزارین
ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈 اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸ 🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍 قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵