2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کافیه با یه قاضی مشورت کنین دایی من قاضین و کلی پرونده در مورد شرکت بادران دارن که شکایت مردم بخاطر ضرری که کردن 

و اینکه کلا از لحاظ شرعی مشکل داره داییم گفتن تو جلساتشون صحبت هست برای غیرقانونی کردن این شرکت چون با یه سری مدارک جعلی دارن خودشونو موجه نشون میدن

قضاوت کار خداست
نتورک همیشه تهش تباهیه الکی فقط امید واهی میدن ب جوونا تا شبکه خودشون گسترش پیدا کنه

نمیدونم دوستم میگف داداشم انقد الان درامد داره من هرچی میگم دوس ندارم اصرار داره برم صحبتشونو بشنوم

من خدا را دارم♥️خدایا بابت تموم نعمتایی که بهم دادی شکرت
نمیدونم دوستم میگف داداشم انقد الان درامد داره من هرچی میگم دوس ندارم اصرار داره برم صحبتشونو بشنوم

کارشون همینه با زبون بازی میبرن باید بوست کارت بگیری ک کمش3تومنه بعدش اندازه 200خرید بزنی بعدم مشتری جورکنی  به هیچ وجه قبول نکن عزیزم

خدا بزرگه🙃
کارشون همینه با زبون بازی میبرن باید بوست کارت بگیری ک کمش3تومنه بعدش اندازه 200خرید بزنی بعدم مشتری ...

ممنونم. والا چن وقت بود دوستم با غرور جوابمو نمیداد حالا چند روز بود هی پیگیری میکرد منم گفتم حتما دلش تنگ شده نگو برام نقشه داشته😐

من خدا را دارم♥️خدایا بابت تموم نعمتایی که بهم دادی شکرت