2777
2789
عنوان

یه تجربه و درد و دل ساده :(

175 بازدید | 18 پست

یکی بود، یکی نبود...

یه نفر بود که خیلی نحیف بود و ضعیف...

احساس می‌کرد ضعیفه و انرژی‌ش زود تموم میشه...

عامل این سختی و ضعف رو فقط و فقط لاغری میدونست...

خلاصه... سعی کرد راهی پیدا کنه تا یه کم خوش فرم‌تر بشه...

سعی کرد چاق بشه ولی فایده‌ای نداشت...

ناامید شد و این تلاش رو کنار گذاشت...

روزگار می‌گذشت تا این که زمان درس خوندن تموم شد و رفت سر کار و پشت میز نشینی..

دیگه روی غذاش کنترل خاصی نمی‌کرد و چون میدونست لاغره با خیال راحت میخورد...

میدونست که ورزش هم برای لاغرها نیست...

وزنش رو چک نمی‌کرد تا اینکه روزی فهمید تو مدت کمی ۱۰ کیلو وزن اضافه کرده...

البته کسی متوجه نمی‌شد چون تازه یه ذره نرمال شده بود...

و ادامه

و بازهم خیال راحت

تا اینکه ۱۰ کیلوی دیگه هم اضافه شد

و دیگه شکم و رونها خودشون رو نشون میداد...

و دیگه عین قبل نیست...

و دیگه اضافه وزن

این تجربه برای منه...

خواستم به جوونایی که دنبال چاقی میرن بگم خودش دنبالتون میاد و لازم نیست کاری کنید... سلامت اولویته

ممنون میشم در این صفحه تجربیات مشابهتون رو برای کاربرا بذارید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چیکار کنم خدا این آپشن چاق شدن رو روی من قرار نداده لامصب نمیدونم هرچی میخورم کجا میره   &nb ...

سنت کمه عزیزم 

گذر زمان معلوم میکنه که هممون استعدادش رو داریم

منم کمابیش تجربه ی مشابه دارم، من قدم بلنده ۱۷۵ و بیشتر سالهای بیست سالگی زیر شصت کیلو بودم و خیلی خوشحال 

البته از بیست و پنج به بعد دوره ای رعایت می کردم چون می دونستم استعداد چاقی دارم و سریع هم میره شکم و پهلو

تا وقتی باردار شدم و کلا زدم زیر همه چیز و انقققدر شیرینی خوردم که حد نداره. من روزی که تست بارداریم مثبت شد ۶۲ کیلو بودم

بعد زایمان ۸۴ کیلو!

الان بعد نزدیک دو سال شدم ۷۰ کیلو و منتظرم شیردهیم تموم شه رژیم جدی بگیرم برگردم ۶۲

من از اون هایی بودم که همیشه همه میگفتن خوشبحالت هرچی بخوری لاغری و چاق نمی شی و... حرفت کاملا درسته که چاقی دنبال آدم میاد....

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
شما هم دنبال چاق شدن بودید؟ الان برای شکم چی کار می‌کنید؟

نه من دنبالش نبودم ولی نمیدونم چی شد الان این هیکل هستم.متاسفانه هیچ کار.دیگه شکم اب نمیشه باید ورزش کنی که من نمیتونم

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

ب نظرم چاقی رو فقط با کنترل کالری و ورزش 15 دقیقه در روز میشه کنترل کرد

آب خوردنم خیلی تاثیر داره

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
منم کمابیش تجربه ی مشابه دارم، من قدم بلنده ۱۷۵ و بیشتر سالهای بیست سالگی زیر شصت کیلو بودم و خیلی خ ...

دقیقا...

البته الان وزنتون خیلی خوب و مناسبه.

خیلی همت بلندی دارید که اینقدر وزنتون خوب اومده پایین

دقیقا... البته الان وزنتون خیلی خوب و مناسبه. خیلی همت بلندی دارید که اینقدر وزنتون خوب اومده پایی ...

مرسی عزیزم بعد سه ماهگی بچه م حدود پنج شیش ماه خیلی خوب رعایت کردم بعد هم که برگشتم سرکار و پیاده خیلی راه می رفتم و...

از وقتی کرونا اومده اصلا انگیزه ندارم ورزش کنم و رعایت کنم و دوباره داره وزنم میره بالا چند ماه پیش ۶۸ شده بودم الان باز رفتم بالا ۷۰-۷۱ 

اعتیاد جدی به شکر sugar addiction دارم و الان که کارم خیلی سنگینه کنترل کردن برام خیلی سخته. فکر می کنم اعتیاد به شکر رو حل کنم وزنم کم کم خوب بشه/

شما چند کیلویی؟

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
من متاسفانه ۷۷ کیلو ام    

وزن ایده الت چقدره؟ می خوای کمش کنی کم کم؟ برنامه ی رژیم و ورزش داری؟ 

2810