2777
2789
عنوان

رابطه با برادرشوهر😨

78570 بازدید | 50 پست

وای بچه ها مغزم داره سوت میکشه

جاری دوستم با شوهرش رابطه برقرار کردن دوستم خودش دیده بیرون بوده اومده خونه دیده کفش زنونس گویا کلید ساخته بوده یکی برا خودش ولی شوهرش فک میکرده همون یدونه‌س و وقتی دوستم بره در میزنه اینم اروم رفته از لای در اتاق کنار هم دیدتشون از صبح اومده پیش من هنوز به شوهرش هیچی نگفته زنگ زد گفت کجایی دوستم گفت امشب خونه نمیام اونم از خدا خاسته گفت باشه

اصلا باورم نمیشه خیلی خیلی هم دیگه رو دوست داشتن از صب اشکش بند نمیاد خدا بهش صبر بده😭

بنظرتون چجوری رفتار کنه من گفتم حتما با برادرشوهرت درمیون بزار

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...

مدرک جمع کنه

شوهرشو هک کنه هروقت قرار گذاشتن با مامور بره خونه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید

کاش فیلم میگرفت میفرستاد واسه برادرشوهرش

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهرش نگفت کجاست؟

مادرنداره؟

دوستتم هیچی نگفت سرشو انداخت اومد بیرون😀😑😑

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 
بیشتر ببینید

شوخیه؟

یعنی دیده که پیش همن شوهرش و جاریش

ولی کاری نکرده در همون لحظه؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
بیشتر ببینید
مدرک جمع کنه شوهرشو هک کنه هروقت قرار گذاشتن با مامور بره خونه

اره اینم خوبه ولی خیلی سخته هک کردن

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...

باید زنگ میزده برادر شوهرشم بیاد ببینه چه داداش خائنی داره 

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏